Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkręcanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z zapasem na zasilaczu przeważnie można podkręcić bezpiecznie 10%, potem trzeba już kontrolować temperetaru i/lub napięcia.

Jeśli możesz, to zarejestruj sie na http://scour.com/invite/michal00pl/

Z tego linku jest 50pkt gratis na początek + 100 za pobranie taskbara!

BOT do tego http://www.scourcheats.yoyo.pl/cheat/autobetaa.php

1.Zaznacz jeden artykuł rączką w górę, a drógi w dół.

2.Kliknij odświerz i tak powtarzaj (max 100 razy na dzień).

Dziennie 300pkt, 6500pkt=25$, mozna zbierać więcej (lepszy przelicznik punkt-dolar)!

Proszę, zarejestruj się, zbieraj punkty, nic za to nie płaicsz, a tylko zyskasz.

Specjalista
Opublikowano

Hahaha się mitów naczytał ... podkręcanie Ci nic nie da jak masz procka dual core 3 gh na przykład... Podkręcanie daje tylko to , że Ci wr się nie ścina i basta... Z doświadczenia wiem , że to nie wpływa na szybkość strzału , czy długość rolla.

@2up sry Giga Herz

@down gg2362384 napisz...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Yhym xD Podkręcanie w WR dużo daje ... ^_^ Dzieki niemu szybciej robi się rolla (szybciej się kręci), ciszej biega itp. Zazwyczaj są to zmiany niezauważalne, lecz wprawieni gracze potrafią to poznać.

Opublikowano

masz racje qulpak14 mam Procka podkręconego i jak gram z bratem 1vs1 to on ledwo słyszy ze ja chodze tzn zanim on sie zczai o co chodzi to jest ded..A brat ma 4 lvL(bez reseta lvl 65 ):P

Opublikowano

Ale to nie jest chyba takie zwykle podkrecanie,tylko za pomoca jakiegos tam programu,tak slyszalem,ale ja ciota nie jestme i nie bd oszukiwal :)

Opublikowano

ja jakoś nie czaje co ma podkręcony procek do prędkości rolowania? czasami zadziwiają mnie wypowiedzi niektórych osób - możecie to w jakiś sposób odwodnić - hahaha - podkręcenie da tyle że gra przestanie się zacinać - będziesz miał rzekomo szybszy procesor ale nie zmieni to kodu gry!!!

podkręcam procki już od kilku lat i nie widziałem by dawało to jakieś specjalne funkcje - jak hacki

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden