Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Automatyczne podnoszenie sztabek

dawidryz1221

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba ci sie TuT

• Tak bardzo przydatny
      7
    • Nie do dupy poco mi to
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc najpierw zbieramy sztabki 2kk 5kk 10kk potem kupujemy tyle potek ilę się da właczamy auto pick up na modzie i jedziemy xD

Miłego zbierania sztabek

Zbieram minusy te zielone

Taki mały TuT :P

4ru8nn.png

Opublikowano

Gorzej jak nazbierasz 200 sztabek (a na niektórych serwerach dzieje się to szybko). Wtedy będzie trzeba pamięta o tym, żeby wyrzucić część potów.

Już myślałem, że ktoś napisał autopickupa z wyborem co ma zbierać. Ktoś kiedyś pisał, że ten w EM2 co jest, to da się go używać za darmo (mimo, że cały bot jest płatny), ale nie wiem jakim sposobem.

__

Opublikowano

Yyy...? Mógłbyś to troszkę dokładniej wyjaśnić? Tzn. między innymi,co mają poty do sztab?

@Edit

Aaa..czaję,chodzi o zapchanie eq,w którym wcześniej znajduję się każdy rodzaj sztaby (conajmniej po jednej sztuce).

sygnampc.jpg
Opublikowano

ale czy to aż takie odkrycie żeby tutorial na 3 linijki pisać?

jeśli tak to dodam coś od siebie

jak jesteśmy na koniu to trudno wcelować w sztabkę obok więc w kamerze włączamy speed ruchu 50 i możemy łatwo stać na spocie i lurować pelerynami i zbierać zwinnie sztabki. TADAM

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Ech. AutoPick Up nic nie da :> Trzeba włączyć DropHacka lepsze tego efekty są . A i nie wiem czemu ma służyć teń 'ala TuT ?.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam lepszy weźcie po 1 sztabce każdej możliwej do lotniecia i włączcie DropHacka na myszke i to jest owiele lepsze

PROSZE O -

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...