Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam taki problem , mam internet 1,3 <netia> ale za drobna oplata mieli mi zwiekszyc od 10- do 20mb/s to chyba cos od lacza zalezy , powinienem miec zwiekszone 2 tygodnie temu a internet zamiast corz szybszy jest coraz slabszy , oni mi gadali ze zwiekszaja go stopniowo co tydzien az niby wkoncu dojdzie mi do max , ale do tej pory nic nie idzie sciagnac ani siedziec na neecie , ale slyszalem ze ponoc oni mnie robili w chuja , poniewaz nie zwiekszaja stopniowo tylko jak by mieli zwiekszyszyc przepustowosc to bym odrazu miel , pytanie takie jak to wkoncu jest ? zwieksza mi tego neta czy nie ? i co w takiej sytuacji zrobic ?

Prposze o w miare szybka odpowiedz , dla pomocnych + i 5*

ravensygna.png
Opublikowano

Powiem tak: jeżeli sami zaproponowali i chcieli Ci podwyższyć to powinni już to zrobić.Na twoim miejscu to bym zadzwonił do nich i przedstawił om sytuacje i wtedy Ci powiedzą co i jak.Tak,zależy to od łącza - masz taki internet na jaki twoje łącze pozwala( u mnie to 8mb też Netia).Więc zadzwoń do nich i się wszystkiego dowiesz.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif