Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[250s] [SURV+FB] [24/7] [POPULARNY!] [REAKTYWACJA] TeamHackers [PRO] [OGARNIĘTY]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer świetny,ogarnięta administracja,porządne pluginy DEDYK.No i zaleta TeamSpeak : D

Opublikowano

Możliwość budowania własnych miasteczek, osad, wiosek itd...

Opłata za cuboida od 50,000 do góry

Serdecznie Zapraszamy

Jak napisał Spixxxel nie ma problemu z działkami

Można mieć wiele pracy.

Działki można sprzedawać itd....

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Serdecznie i gorąco nie polecam. Teksty typu [PRO] [OGARNIĘTY] są teraz dla mnie śmieszne. Admin serwera teleportuje się do graczy i po prostu rozwala domy. Chcieliśmy sobie pograć z kumplami, ale admin po prostu zaczął zalewać lawą i niszczyć to co budowaliśmy. Serwera nie warto oceniać, ale powiem jedno :

NIE GRAJCIE NA TYM SERWERZE!

Opublikowano

Serdecznie i gorąco nie polecam. Teksty typu [PRO] [OGARNIĘTY] są teraz dla mnie śmieszne. Admin serwera teleportuje się do graczy i po prostu rozwala domy. Chcieliśmy sobie pograć z kumplami, ale admin po prostu zaczął zalewać lawą i niszczyć to co budowaliśmy. Serwera nie warto oceniać, ale powiem jedno :

Masz na to jakieś dowody? Jakos sobie nie przypominam zeby byla taka akcja na tym serwerze.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano (edytowane)

Podaj nick admina który to zrobił a na pewno spotka go utrata Mod/Admin-a

Ale do tego prosiłbym screen.

Jestem właścicielem tego serwera, i nie pozwolę żeby takie zdarzenie miało miejsce.

Edytowane przez Korn27

Opublikowano

Dziecko po 1 to nie mógł być admin a nawet jakby był dowody jakieś masz 2 rzecz pogadaj z kolegą bo to on pewnie 3 rzecz nie polecasz servera? czemu server zajebisty jest po 4 polecam server na serverze jest nawet atlantyda ;D

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Tak

Dowiedziałem się ze coś tam rozwalał spixxxel wiec został wyrzucony.

Jego powód jest taki że powrócił ponowie do Theminecraft i chciał nasz serwer rozwalić.

Przepraszam wszystkich za nieporozumienie postaram się wszystko rekompensować.

Do Moderatora Forum.

Proszę o zamknięcie tego postu, ponieważ na pewno będzie nowa reklama Theminecraft.

A ja chce napisać swoja reklamę Dziękuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...