Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba rozpoczęcia przygody z tym tytułem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Z góry proszę o wybaczenie, jeżeli temat ten nie jest odpowiednim tutaj na forum. Jeżeli zaś stworzyłem go w złym dziale, proszę o przeniesienie - o ile to jest możliwe.

Od dawna zastanawiało mnie jedno - czemu w grę o takiej prostej grafice zagrywa się tyle osób. Odpowiedzi może być sporo, zaczynając od kwestii, iż znaczna część graczy to dzieci, które nie zwracają uwagi na grywalność albo grafikę.

Jednakże znam osoby oraz z pewnością są ich setki, które mają po 25+ lat, a zagrywają się w ten tytuł.

Dzisiaj pobrałem klienta Metina, właśnie szukam dobrego tutoriala / poradnika jak prowadzić daną postać.

Żeby nie przedłużać, temat ten powstał z myślą taką, by ktoś mógł wprowadzić mnie w tajniki tej gry. Nie musi być to bezpośrednia pomoc, może to być odpisanie na wcześniejsze pytanie - czy warto grać w Metina. Oczywiście jeżeli znajdą się gildie aktywne, które przyjmą nowicjusza - czemu nie. Wpierw jedynie muszę zorientować się, czy tak jak wspomniałem, jest sens zaczynać.

Posiadam każdy komunikator głosowy, mam 19,5 roku życia za sobą oraz właśnie zacząłem studia.

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź, pozdrawiam!

1377863814-U611928.png

Opublikowano

/Ehh napisałem dużo tekstu i przypadkiem zamknąłem kartę, napiszę teraz w skrócie.

Jak gra Ci daje przyjemność to graj, możesz zawsze sprzedać konto za realne pieniądze.

Przyda Ci się ten spis poradników o klasach postaci:

To jest ukryta treść, proszę

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Po przeczytaniu kilku z powyższych odpowiedzi wywnioskowałem, że nie każdy czyta to, co ktoś inny napisał. Kiedyś obiło mi się o uszy takie stwierdzenie jak nabijanie postów.

Nie pytałem jak mam grać, nie szukałem gotowych poradników typu " jak levelować ", albo " od zera do metina " . Sądzę, że w swojej wypowiedzi wytłumaczyłem wszystko zrozumiale.

Pytałem o to, aby mi ktoś wyjaśnił fenomen tej gry oprócz prostoty i grafiki na takim samym poziomie. Jeżeli ktoś gra w Metina, wtedy może napisać kilka zdań, czemu to robi, co jest takie wciągające.

Lecz dziękuję za wszystkie wypowiedzi, łącznie z tymi nie do końca na temat. Pozdrawiam i czekam,może ktoś jeszcze odpowie na moje pytanie.

Ps. Mogę zagrać dzień, dwa, tydzień - aby samemu sprawdzić grę, jednak nie da się tego zrobić do końca, każde mmo zaczyna się dopiero na najwyższych poziomach.

P

1377863814-U611928.png

Opublikowano (edytowane)

Wiesz ja zacząłem grac w metina bo namówił mnie kolega i sie zaczęło. W tej grze zaintrygowała mnie prostota i grafika ponieważ była to moja pierwsza gra online i teraz jak chce sobie pograć w jakaś inna gre to jest ciężko sie przerzucić ponieważ zawsze szukam gry podobnej do metina i ona po prostu wciąga

Edytowane przez Antix
1388363882-U262029.png
Opublikowano

Wiesz ja zacząłem grac w metina bo namówił mnie kolega i sie zaczęło. W tej grze zaintrygowała mnie prostota i grafika ponieważ była to moja pierwsza gra online i teraz jak chce sobie pograć w jakaś inna gre to jest ciężko sie przerzucić ponieważ zawsze szukam gry podobnej do metina i ona po prostu ona wciąga

I to by bylo na tyle...

Gra jest banalnie prosta i gdy chce pograc w mmo z dwudziestoma skilami po prostu sie gubie ... takie przyzwyczajenie od 1 do 4 i od f1 do f4

Pozdrawiam

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

Jeżeli masz słaby charakter naprawdę nie polecam Ci tej gry , ona naprawdę bardzo wciąga wręcz powiem uzależnia . Jeżeli naprawdę się w to wciągniesz to możesz stracić normalnie koło roku a nawet więcej z życia. A to co jest fajne w metinie to ciągła pogoń za najlepszymi , ja w okresie swojego uzależnienia mogłem siedzieć nawet po 2h w m1 i przestać pobawić się w pvp . Ten dreszczyk emocji kiedy ulepszysz item na +9 . I naprawdę to co może zatrzymać Cię naprawdę długo to jak trafisz na gildie z takimi osobami że aż żal będzie Ci kończyć wtedy to jest masakra . No cóż ale nie jestem twoim ojcem jeżeli chcesz się skusić na tę grę to bardzo ją polecam . Tak jak up napisał bardzo ciężko później zacząć w jakąś inna grę mmo tego typu .

Pomogłem daj + .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...