Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Mam taki problem z grą NFS Carbon.Otóż jak ją ostatnio instalowałem (ok.rok temu :D) na tym samym kompie to gra się włączała i potem zamiast literek były kratki a zamiast kolorów i innych rzeczy był tylko czarno-biały obraz i ni chuja więcej ;/..czy można temu jakoś zaradzić na moim sprzęcie??...

Mój Złom:

Intel Pentium 4 1612 MHZ

512 MB Ram DDR

Nvidia GeForce 2 MX 100/200 32 MB

Płyta Główna Gigabyte GA-8IRX

PLZ ludzie pomocy..Jak ktoś zaradzi dam 5*...Z góry wielkie THX ;)

Opublikowano

NFS Carbon nie obsługuje chyba GeForce z serii MX tylko FX. Sam tak miałem i wymieniłem na radeona (ale znów lecę na GeForce'ie xD).

1644b8636667.png

Opublikowano

ale lecisz znow na tym MX'ie?..bo ta grafa jest hujowa ta co mam..duzo gier spelnia wymagania gry po zagrafika i na grafie sie jebie ;//...

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Karta graficzna leży: za słaba i seria MX.

Ja posiadam GeForece 8600 GT ale i tak wolę grać na na konsoli - tam zawsze wszystko pójdzie (PS3 + GRID <3)

1644b8636667.png

Opublikowano

No bo wlaśnie mowie ze to ta 32 MB tylko sie pytam czy nie da sie czegos zrobic zeby tam jakos na chama poszedl...bo jak uruchomilem go to mowie czarno biale wszystko ale jechac sie dalo i czulem z ejest bez scinki...i literek nie bylo i mi chodzi zeby cos sie dalo zrobic zeby to normalnie wygladalo jakos na minimum zeby poszlo.. :)

Opublikowano

Ni dy rydy. Przynajmniej tak mi się zdaję. Może być jakieś rozwiązanie (poza wymienieniem sprzętu) ale ja go nie znam. Sorki.

1644b8636667.png

Opublikowano

Wybacze Ci :D ale jak kto wie to niech pISZE BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!oo mam pomys jak cos ktos wie to zeby tu spamu nie narobic to moze niech do mnie na gg napisze :D 9133445 ;]

@EDIT:a tu minimalne wymagania fify 07 niby podobne ale jednak mi chodzi ladnie na wyskokich

* Procesor 1.3 Ghz lub lepszy

* 256 MB RAM

* Karta graficzna: NVIDIA GeForce3, NVIDIA GeForce4 Ti, ATI Radeon 7500 (gra nie obsługuje kart z serii NVIDIA GeForce MX)

* Klawiatura, mysz

* Napęd DVD-ROM

* 4 GB wolnego miejsca na dysku

* Internet (gra on-line)

* Uwaga: 16-bitowe ustawienie kolorów nie jest obsługiwane

Opublikowano

na moim 2 kompie(pierwszy byl z 98 roku :D ) mialem podobne podzespoły i zamiast grafy byl 2 kolorowy ekran w kwadracikach ;d moze i odpalisz ale nie pograsz :)

Opublikowano

no i wlasnie mam to samo jakie kwadraciki nie literki i czaro bialy ekran...i probuje cos zadzialac zeby sie tego shita pozbyc i normalnie na minimalnych czy jakos na chama pograc :DD

Opublikowano

jest fajne ale krotkie zrob jak mowi KoKeR pograj w Most Wanted ;p Albo w Undergrand- lubie ja bo tam mozna Driftowac

To graj u kolegi :DxD kiedy mozesz co ci poradzic jak ci nie pojdzie ;i

30364378.png