Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czy do padl?

pck101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wam tez nie chce se logowac na strone do? wogule nic sie nei wyswietla a boty sie nie lacza z mapa ani nic;/ cos im sie zepsulo chyba;d moze przez capatche?;d

Opublikowano

normalnie się loguje przez stronę i przez bota :) a na następny raz bardziej precyzuj swoje pytanie bo pisząc

czy wam tez nie chce se logowac na strone do?

przeciętna osoba rozumuje że chodzi ci o stronę a nie o bota...

Opublikowano

boty sie nie lacza z mapa ani nic;/

jak widac napisalem o botach a chodzi mi o to ze strona sie nie laduje wcale wpisuje adres i mam biala karte;/ zadnego komunikatu ni nic;/ czy moglem dostac bana na ip jakiegos czy cos? na cale darkorbit?

Opublikowano

Nie dostałeś bana czasem się tak dzieje dlatego poleciłem ci wyczyścić cache oraz ciacha w przeglądarce... też miałem tak i zwykle to pomagało napisz to na support a odpowiedź otrzymasz taką "prosimy o wyczyszczenie Cache oraz Cookies przeglądarki"

Opublikowano

może net ci muli ?

odpowiedzi na pytanie : "dlaczego się stonaXY" nie odpala jest sporo

czasami wystarczy ciasteczka oczyśćić , a może coś zasysasz z neta ? z max predkscia ?

Opublikowano

nic sie nie muli wsoi dziala oprocz darkorbita pozatym jakby sie cos z przegladarka dzialo to boty mimo to by dzialaly a nie dzialaja nie lacza sie z ip mapy na zadnym koncie a mam kilka ich:) a przegladarke czyscilem pierwsze co wiec to nie jej wina:) pozatym sprawdzalem juz na 3 roznych to wszystkie na raz sie przeciez nie zasyfily

Opublikowano

eh.. brak mi sił do ciebie tu zmiana przeglądarki nic nie da pisałem ci wyżej co masz zrobić jeśli ci to nie pomoże to po prostu czekaj być może masz czasowo zablokowane ip.. taki problem znika po kilku godzinach...

Opublikowano

no przeciez pisze ze czyscilem wsio a do suportu nie ma jak pisac:) bo nie wchodzi mi na strone:) najwyrazniej cos sie zepsulo i trzeba poczekac

Opublikowano

Pobierz Sobie CCleaner Lub Zobacz Prox czy nie masz zmienionych Na inne spróbuj na innej przeglądarce !

Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to chuj

Daj co uważasz za Stosowne !

awpart1.jpg

By Crytek™