Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobilem dzis formata na system Xp.

Zainstalowalem wszystkie sterowniki plyta glowna,karta graficzna itp. na plycie z plyta glowna mam stery od karty dzw ale nie chce jej w ogole instalowac (soundmax) wyskakuje WYmagany sterownik HD nie zostal znaleziony

Prosze o pomoc bo nie mam w ogole dzwieku nie wykrywa karty dzwiekowej jak wlaczyc ja np w biosie ? sciezka do Intergratet Pheirpheals ? bo nie widze te opcji.

Prosze o pomoc.!

nazwa plyty glownej : Asus M2N 1394

http://imageshack.us...es/845/dzw.png/ w ogole karty nie widac jakby jej nie bylo a wszystko dzialalo przed zrobieniem formata.

Opublikowano

po co włączać jak miałeś i jest włączona, widocznie nie zainstalowałeś wszystkich sterowników albo niewłaściwe sterowniki ( są dwa cózne chipsety soundmax )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

To nie ma nic wspólnego z CE. Czemu akurat większość problemów z komputerem i oprogramowaniem trafia TUTAJ. Bo co? Bo to forum jest pierwsze na stronie?

Tu się zakłada tego typu tematy: Pogaduszki

PS Nawet liczba przeglądających forum Pogaduszki jest większa do tych z działu Cheatengine.

@EDIT - TIP ^_^

Nie dawno powstał nowy dział. Komputery. Tadaam.

Edytowane przez Protecto
Opublikowano

Wiem, że to nie jest nic związane z cheat engine, ale dam Ci wskazówkę:

http://www.dobreprogramy.pl/Realtek-High-Definition-Audio-Codecs,Program,Windows,21164.html

Zainstaluj tego Realtek HD audio powyżej i powinno działać.

przy instalacji tych sterownikow wyskakuje mi komunikat ZADEN STEROWNIK NIE BYL OBSLUGIWANY PRZEZ TEN PAKIET STEROWNIKOW

zapomnialem dodac ze jak rozbieralem kompa i skladalem od nowa ( nie kupywalem nowych czesci) zresetowalem bios tzn wyjalem bateryjke i wlozylem spowrotem. i zrobilem formata i od tego momentu karta dzwiekowa nie dziala.

Opublikowano
przy instalacji tych sterownikow wyskakuje mi komunikat ZADEN STEROWNIK NIE BYL OBSLUGIWANY PRZEZ TEN PAKIET STEROWNIKOW

zapomnialem dodac ze jak rozbieralem kompa i skladalem od nowa ( nie kupywalem nowych czesci) zresetowalem bios tzn wyjalem bateryjke i wlozylem spowrotem. i zrobilem formata i od tego momentu karta dzwiekowa nie dziala.

w biosie wyłączyłeś zintegrowaną karte, powinno tam pisać coś z Audio HD czy coś takiego poszukaj tego i daj auto lub enabled.

Wiecej nie pomagam, bo to nie ten dział :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• Dodaj nową pozycję...