Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja serwera Minecraft.MPCforum.pl

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1295721871-U198706.png

Witam!

Miło nam poinformować Was, drodzy użytkownicy, że oficjalny serwer Minecraft.MPCforum.pl rusza ponownie.

Do waszej dyspozycji oddajemy miejsce do gry, które mamy nadzieję zaspokoi wasze potrzeby.

Serwer rusza od 18:00

Po długim oczekiwaniu w końcu powracamy, myślę, że zainteresowanie serwerem przerośnie nasze oczekiwania.

Więcej informacji w specjalnych subforum w dziale MC.

Miłej gry!

Administracja MPCforum.pl i team serwera Minecraft.MPCforum.pl

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nareszcie! Długo na to czekałem, z niecierpliwością. To będzie coś niezwykłego, już czuje ten rozpier***.

Opublikowano

No to miło :P Jeszcze 20 minut do crasha serwa z przeciążenia xD Nie no ze 150 osób jest 225 slotów powinno byc ok xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

ha ha ha woiedziałem że padnie ^^ No ale ćóz nie codziennie na serwie gra jakieś 170 ludzi

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Wyszło.. tak sobie - na podstawie wrażeń z poprzedniej odsłony spodziewałem się czegoś lepszego, a obecny mc.mpc.pl prawdę mówiąc niczym specjalnie nie wyróżnia się od innych serwerów. No, może opóźnionym generowaniem chunków.

Edytowane przez Gaw3l
Opublikowano
Byłem, pograłem 5 minut i wyłączyłem. Nie z powodu serwera, a samego minecrafta.

Dokładanie tak jak ja :D.

Do serwera nic nie mam.

1358809676-U384748.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...