Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dedyk

WeArePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,od razu mówię kto "rozkmini" mój problem dostanie w prezencie dobry serwer dedykowany (dysk 60 gb itd.) , a więc mam problem:

1.Na innych dedykach tak jest że jak kliknę(odłączę się) ten X na pasku to normalnie programy nadal działają a u mnie tak jest że gdy kliknę (odłączę się) to programy się wyłączają....

Jakieś propozycję na "to" , jak to zmienić , Proszę o pomoc.

Opublikowano

Niewiem czy dobrze mówię ale może pogrzeb coś w ustawieniach a i jak krzyżyk naciskasz to masz powiadomienie że programy będą nadal działać

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

ja się już z takim czymś spotkałem po prostu sprawdź w opcji zdalnego polączenia nie pamiętam jaką pozmieniaj i bd normalnie tak wdłg mnie

1316634418-U255649.gif

Opublikowano

W ustawieniach Podłączenia Pulpitu Zdalnego musisz mieć coś porąbane sprawdź tam czy wszystko dobrze. Jak nie to to sprawdź ustawienia serwera może serwer ma jakieś dziwne ustawienia.

Opublikowano

Mi się wydaje, że w ustawieniach systemu musisz ustawić opcje pracy systemu i programów po wyłączeniu pracy z pulpitem zdalnym. "Mój Komputer - Właściwości - Ustawienia Zdalne - I tu poszukaj"

Opublikowano

Mam go po czesku , chodzi mi o to że np. włączę jakiś program klikam "X" (wyjście) no i przez godzinie (bez użytku na dedyku) program "wytrzyma" (będzie pracował) , no a już na następną godzinę konto się automatycznie wyloguję w sensie za każdym razem od nowa ładuje się system windows .

Opublikowano

To tak .

Gdy włączasz dedyka I odpalasz coś tak to jak chcesz z dedka wyjsc nacisnij Na samej Górze "X" i ok . Wtedy programy bd dalej działać /.

//Maxikk

Gdybyś nie zauważył on napisał że gdy kliknie "X" to i tak się wyłączają programy

Opublikowano

Mam go po czesku , chodzi mi o to że np. włączę jakiś program klikam "X" (wyjście) no i przez godzinie (bez użytku na dedyku) program "wytrzyma" (będzie pracował) , no a już na następną godzinę konto się automatycznie wyloguję w sensie za każdym razem od nowa ładuje się system windows .

Może, dedyk po jakimś czasie bezczynności (brak poruszania myszką, brak klikania klawiszy) sam się wyłącza.

@Up,

Napisał przecież, że nim wyłącza.