Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Dedyk][1.8.1][RPG][Premium] Serwer Galia! Klimatyczny serwer survival i nie tylko!

Medykoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeśli adres nie działa, logujcie się awaryjnie przez IP: 188.165.239.55 (mam jednak nadzieje że takiej konieczności nie będzie). Medykoo dodaj też moje GG: 35116733 PS: Problemy techniczne z teleportami zostały już naprawione.

Co do serwera No Premium.

Minecraft to świetna gra, i według mnie warto wydać na niego te 40-60zł, poza tym gracze z premium są zazwyczaj bardziej ogarnięci, min. nie trzeba co chwila tłumaczyć metod craftingu, wśród nich jest statystycznie mnie Xrayów, szybciej łapią i mają już doświadczenie. A rozkręceniu serwera w wersji premium podołamy:)

Edytowane przez Pendragon3_PL

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Opublikowano

Niestety dwie osoby zostały już zbanowane za Xray. Bardzo proszę nie używać tego typu modów na serwerze, banowanie graczy nie sprawia Administracji serwera przyjemności.

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...