Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BioBot 2.2.3

TIKKI MIKKI PL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. Mam biobota 2.2.3 lata ładnie ale po 10 minutach latania wyskakuje na mapce gdzie lata statek czerwony napis CHAPTACH ! czy jakoś ..... I przestaje zbierać ... no i trzeba wyjść z bota i wejść normalnie na gre i wpisać kOD I znowu włączam bota i znó po 10 min WYKAKUJE CHAPTACH .... czyy jest jakaś rada na to ???POMUŻCIE

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze to pomóżcie a nie pomużcie po 2 nie nie ma innego sposobu a i jeszcze takie pytanko czy ty to ten tiki miki z mars attack ?

Edytowane przez p3in

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

nie musisz wylaczac bota jak masz ten napis to tylko wystarczy w ejsc w edycje chyba czy cos i tam jest capatcha do przepisania

Opublikowano (edytowane)

Niestety. Trzeba przepisywać ręcznie CAPTCHA. U mnie ten kod pokazuje się co 3 minuty. A gdy gram na kliencie to jeszcze ani razu mnie nie spotkało. System chyba wykrywa że lata bot i daje mu Captche.

edit// przed chwilą znowu

Edytowane przez Madry12
Opublikowano

Niestety. Trzeba przepisywać ręcznie CAPTCHA. U mnie ten kod pokazuje się co 3 minuty. A gdy gram na kliencie to jeszcze ani razu mnie nie spotkało. System chyba wykrywa że lata bot i daje mu Captche.

edit// przed chwilą znowu

jak sam latasz nie zbierasz tyle skrzynek co bot i dlatego na bocie masz a jak sam to jeszcze nie trafiles pozatym to losowo jest

Opublikowano

TIKKI MIK ja ci8e znam z [[W]] ale ty jestes w eic :/ wes wgl zmień nick na tym forum bo jak bp wejdzie to cie sprawdzi i wgl :P :D PZDR

ja nie jestem TIKKI MIKKI poprostu taki nick .. nie lub8ie go bo mnie dedał : P ja z VRU : p