Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólnik od serwera .

Kb9

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Na początku się przedstawię. Nazywam się Sebastian , lat mam 17 , mieszkam we Włocławku . Przygodę z metinem zacząłem dawno , bardzo dawno temu - kiedy były tylko dwa serwery . Grałem dwa lata , przerwa , znowu gra , znowu przerwa . Byłem właścicielem dawnego prywatnego serwera PMSyt2 . Potem postanowiłem zmienić branże konkretnie - tj.scena Fifa . I tak to się zaczęło - prowadzenie forum FifaWeb.pl , FifaGold.pl , pisanie dla FifaNews.com.pl . W międzyczasie tworzyłem też grafikę , czy bawiłem się htmlem . Sytuacja wygląda tak . Potrzebuję GA , który postawi serwer na swoim komputerze . To będzie Twój serwer , ja tylko chcę być na nim GameMasterem . Co ode mnie ? Ja udostępniam stronę - Koxio.pl , jest opłacona do Grudnia , 2013 roku . Ja tworzę całą grafikę , tworzę wszystko co związane ze stroną , czy z klientem . Dodatkowo - możnaby wprowadzić usługę SMS Premium , którą zajme się ja , oczywiście zyski będą dzielone na połowę . Ty zajmujesz się grą , ja samą strefą techniczną , jeśli chcesz to oczywiście możesz mi pomóc . Skontaktować się ze mną można pod numerem Gadu Gadu 33886780 . Jeśli jesteś zainteresowany - Pisz !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...