Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Bot Dziala ?

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym zaczac gre w Silk Road kiedys gralem a teraz chcialbym z jakims botem i moje pytanko brzmi:

Ktory bot dziala i jest narazie najlepszy ?? (chodzi o najnowsza wersje SRO)

-

Opublikowano

Masz różne subfora w dziale Silkroad :P Najszybszym botem jest sbot ale jest on płatny. Najszybszy darmowy bot to ibot :P

Sig.png

Opublikowano

Aha a jak scigane jakiegos bota to wnim bedzie jakas insrukcja ??

No ten SroKing jest teraz platny to jaki bezplatny bot bedzie dobry ?? tak zeby sam postacia expil chodzil itd

-

Opublikowano

Sroking jest bardzo dobry. Płatne zrobili tylko pare rzeczy ktore nie sa az tak potrzebne do normalnego bocenia. Bardzo dobry bot. Sam uzywam i nie narzekam.

Opublikowano

Ok to sproboje sobie bocic Srokingiem a czy ma opcje ze sam bedzie chodzil zabijal moby bo bede mial nowe konto i od 1 lvl chcialbymzeby sam zabijal bo od 1 gdzies tak do 20 to nudna gra jest troche :D

-

Opublikowano
tak tylko w IBOT trzeba skrypty robić

Ja uważam że SROKING ustawia się go w ok. 5min i nie jest taki powolny

i co z tego ze trzeba skrypty?? Sobot tez na skryptach lata i jest najlepszy;]

Jak bym mial wybierac z darmowych (ibot vs agbot) bral bym ibota;] Troszke szybciej tlucze i jest stabilniejszy

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Hmmm.. moze spruboj w monster list znalesc te moby na ktorych expisz i tam jakos ustawic(nie wiem czy tak mozna)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Ibot polecam ! Gianty bedzie atakowal . Wersja beta , wiec raczej bedzie opcja o nie atakowaniu giantów . Skrypty to nie problem :)

20358.gif
Opublikowano

moim zdaniem ibot bo szybciej bije (atakuje parciaki i gianty i nic nie da się z tym zrobić) od agbota ale z agiem za dużo roboty jak dla mnie (z płatnych tylko Sbot). Kolega Up ma racje nie przyzwyczajaj się do srokinga bo on będzie płatny jak można to ująć był w fazie testów itp.

Opublikowano

Tak tylko że on będzie grał pierwszy raz z botem i może mieć problem ze skryptami

a jak nie to niech sam spróbuje SroKing'a i IBot'a i niech sam zdecyduje co woli :P

Opublikowano

Wlasnie lepiej od poczatku na trudniejszych(niby trudniejszych bo w kazdym co innego trzeba) botach leciec zeby sie przyzwyczaic;] Bo nagrac i zaladowac skrypt to nie problem;]

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Sroking, AGbot, iBot - darmowe / Sbot, TurboBot, Isrobot - płatne. Masz subfora wystarczy przejrzeć.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...