Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Niesluszny ban za power lvling

jurandartur1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dziś wchodze na combata patrze a tam ban na perma, szukam po necie za co dostalem bana a tam ban za power lvling .Prosze was o to aby ktoś kto potrafi coś po angielsku pomógł napisać mi odwołanie.(zamawialem NX więc moze cos to da)

Mój nick w grze to XartosPL

Edytowane przez jurandartur1
Opublikowano

forum jest po to aby pomagac a nie po to aby pisac nie pottrzebny spam

wzruszyła nas Twoja historia tylko czy zrozumiesz że jesli dostałes takiego banna to nie dostaniesz unbanna ?! Uda się dostac unbanna wyłacznie jesli bann będzie nie z Twojej winy tylko winy nexona. A za plvl i to jesczez spoted by GM 0 szans

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

nie potarfie dobrze angielskiego dlatego o to prosze a komentarcze typu "masz zero szans na unbana, sam sobie napisz" są nie potrzebne

Edytowane przez jurandartur1
Opublikowano

zamiast mu wmawiać że nei ma szansy napiszcie mu to. ja zaczne

Hello im XartosPL

PLEAS PLEAS PLEAS PLEAS UNBAN MY ACCCOUNT I DONT POWERLVL!!

VERY PLEAS

/\

/\

/\

/\

to miało znaczyć że nie masz szans na unbana zwłaszcza że dostałeś go od gm..

szkoda 1LT...

nei warto nawet zadzierać z Nexonem bo mają Cię w dupie.. ważna dla nich kasa...

" Jak dla wszystkich "

Opublikowano

jeżeli mi nikt nie pomorze to sam jakos napisze, ale jezeli chcecie zaoszczedzic mi czasu to pomorzcie mi to napisac

Nie żebym był jak każdy ale za poverlvl jest ban i już Nexon nie przyzna sie do błędu i nie odbanuje. Odbanowywują w extremalnych warukach lecz ten ban takim nie jest.Jesli chcesz pisać odwołanie a nie umiesz angielskiego Google translator i jakos ci wyjdzie oczywiscie dopisz ze z google translate korzystasz mozesz napisac do moda forum prywatna wiadomośc ale znając zycie i tak ci nic to nie da.Spot by gm już wogole nie przejmuj sie 1LT to nie jakas wielka ranga.

Zbieram - .

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Kurwa skończcie z tym "Nie ma szans na unbana" bo kurwa każdy kto tak napisze dostanie 3 dni bloka pisania postów.

Za bardzo wam pozwalam ;x

@top

To jest ukryta treść, proszę

Wpadłeś na oczach GM-a .

Powiem ci tylko,że szanse na odbanowanie wynoszą 0.01%

9368_gold.png

Opublikowano

#up

Mowia mu wszyscy ze nie ma szans. Kazdy ma co innego do roboty niz pisanie tobie odwolania ktore jest bez sensowne. Skoro widzisz ze nikt ci nie pomoze to po grzyba napisalem 4 posty ze "po co pisza ze nie ma szans ze takie posty sa zbedne" Jest opcja edytuj i wiesz radze ci z niej korzystac to nie jest wyscig kto ma wiecej postow.

Jesli wpadles na oczkach gma to znaczy ze jednak cos musiales zrobic albo byles w teamie gdzie byl plvl.

Albo cos krecisz ze nic nie robiles albo nie wiem co.

Podrawiam Cie serdecznie i zapraszam na strone nexona tam pomoga zalozyc ci nowe konto do gry ^^

See you in CA !! HAIL ! xD

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

mojego kolegi z klanu odbanowali jak napisal do nich ;)

A miał spoted by Gms ?

Jeżeli nie to ma szanse,ale jeżeli jeszcze GM cię namierzył we własnej osobie to się zastanów .

9368_gold.png