Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Płatne cheaty do cod waw?

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś zna stronkę (najlepiej polską) gdzie można zakupić czit jaki się chce za kase ale taki którego nie wykrywa punkbuster i strona dba o to (np. aktualizuje) aby czit był ciągle niewykrywalny... bo pamiętam ze kiedyś spotkałem stronkę na której można było kupić czita do cod mw2 i stronka dbała o to aby czit był nie wykrywalny jak stawał się wykrywalny to aktualizowali go itp.

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

czy ktoś zna stronkę (najlepiej polską) gdzie można zakupić czit jaki się chce za kase ale taki którego nie wykrywa punkbuster i strona dba o to (np. aktualizuje) aby czit był ciągle niewykrywalny... bo pamiętam ze kiedyś spotkałem stronkę na której można było kupić czita do cod mw2 i stronka dbała o to aby czit był nie wykrywalny jak stawał się wykrywalny to aktualizowali go itp.

Podam Ci trzy znane cheat'y: CodeHook, netCoders i x22. CodeHook'a można kupić na Polskiej stronie :). Hack płatny nie oznacza, że zawsze będziesz mógł oszukiwać są też wpadki, wtedy czekasz na aktualizacje, ale czasami trzeba zainwestować w nowego CD-Key'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. A ile mniej więcej trzeba zapłacić w pln za hacka ?? (z aktualizacjami itp :D)

Płacisz tylko za hack'a (( w tym już jest aktualizacja )). Call of Duty World at War:

Wallhack - 79 zł

Chams - 99 zł

Aimbot - 109 zł

To są ceny Codehook'a za, którego płaci się tylko raz. Mam nadzieję, że wszystko zostało wytłumaczone.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...