Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy Gm

32stycznia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu na qyyt2 jakis ne0 kid i suka po m1 m2 bawi sie komendami gm i wymusz a characz (10kk - 1kk)

jak nie inacze kick, teleportuje do nas sie lub ona nas do niej gadka gadka mowie do niej NO poczym kick (takie okono ???? i 2 mozliwosci ?? ?? [okono male]) niedosc ze kicka to teleportuje w jakies ziemskie miejsca ;s mi tobol dzis wylaczyla moze 10 razy, ;/ nie ma imiona poprostu jest pustka " " ;s i nie mnie wkyurwia inny tez,

ps sry za bledy ale nie mam juz nerow i w dupie mam to poprawianie

ps2 dam screeny z nia jak bedzie

Opublikowano
zal mi cie przez takich jak ty tu ne0 priv padnie za 5dni, a po 2. to nie prosi sie o haki (mysle ze to ta sama kryteria co o komendy) a po 3 jestes dziecko

NIE DAWAC NIKOMU KOMEND

Osoba, ktora nazwales dzieckiem wbila aure na P na longju2009.......Watpie, aby dziecko to zrobilo ^^....Na dodatek chuj nas to obchodzi, ze ktos sie bawi komendami.....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Na prywatnym serwerze każdy potrafi wbić skille na g/p nawet takie dzieci którym zakładacie konta i piszecie jak założyć konto.

Tak się martwicie o serwery.Zmięcie politykę forum reklamujcie privy ale nie udzielajcie pomocy baa usuńcie wszystkie poradniki jak założyć konto.

A za prośby o obrazek,tematy że założę konto itp kasujcie i banujcie

Złamanie Regulaminu

Opublikowano
Na prywatnym serwerze każdy potrafi wbić skille na g/p nawet takie dzieci którym zakładacie konta i piszecie jak założyć konto.

Ehh....Wbij mi skille na P na NL to pogadamy xD....Na Longju2009 nie wbija sie skilli na P, jak an yt2 lub tych innych nowych privach....Chodzi mi o to ze trudno bylo sie troche zalogowac ( za kazdym razem przepisywac kod ) ^^

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Talib i 32stycznia kurwa teraz to udajecie mądrych bo sobie poradniki czytaliście. Ale jak byście mieli sami się rejestrować i włączyć priva to chyba byście nie byli tacy mądrzy xD

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano
Talib i 32stycznia kurwa teraz to udajecie mądrych bo sobie poradniki czytaliście. Ale jak byście mieli sami się rejestrować i włączyć priva to chyba byście nie byli tacy mądrzy xD

Oczywiście miałem problemy jednak poradziłem sobie i to tego opracowałem metodę że nawet 5 letnie dziecko by się zarejestrowało ale nie będę jej nikomu podawał wolę spokojnie grać ;]

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

No Brawo. Ja konto na privie zakładam około minuty. Z przerysowaniem kodu.

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano
No Brawo. Ja konto na privie zakładam około minuty. Z przerysowaniem kodu.

A ja nie rysuje tych literek ;0 To zabawa dla dzieci ;P

Złamanie Regulaminu

Opublikowano
zal mi cie przez takich jak ty tu ne0 priv padnie za 5dni, a po 2. to nie prosi sie o haki (mysle ze to ta sama kryteria co o komendy) a po 3 jestes dziecko

NIE DAWAC NIKOMU KOMEND

Dla twojej wiadomości n30 kidsie 12 letni to komendy już znałem

Ni widzisz noobie że cho mi o podpunkt podpunkt PS2.

ps2 dam screeny z nia jak bedzie

pisałeś że dasz screeny i ja chce własnie żebyś te screeny dał....i kto tu jest noobek wbił ledwo 20 postów pewnie jeszcze spamił i kozaczy -,-

pozdro i potańcz

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Tak się martwicie o serwery.Zmięcie politykę forum reklamujcie privy ale nie udzielajcie pomocy baa usuńcie wszystkie poradniki jak założyć konto.

A za prośby o obrazek,tematy że założę konto itp kasujcie i banujcie

Na Longju2009 nie ma IS'u "za darmo" jak wbijesz tam skill na G to będziesz bukiem... A nie wbijesz.. Więc nie mów, że każdy może na 2009 wbić, skoro nawet Ty nie dasz rady < zapewne >.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

no brawo Rychu

Na yt mam filmik jak wbijam aure na G na 2009longju a dzieciaki i tak mi nie wierza ze to longju09 i mówia

"co za nab to jest longjuyt2"

"wez idx to ljongjułyty2 hahahah nabek jeden"

chcecie linka do mojego filmu??

@Topic to jak bocie 32stycznia dasz tego screena?

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano
Na Longju2009 nie ma IS'u "za darmo" jak wbijesz tam skill na G to będziesz bukiem... A nie wbijesz.. Więc nie mów, że każdy może na 2009 wbić, skoro nawet Ty nie dasz rady < zapewne >.

Jak na pl wbiłem kilka skilli na G to czemu i tam miał bym nie wbić.

I nie wyjeżdżaj mi z cenami ku to nie ja gram wojem ;0

Z reszta i wojem da rade wbić skille na g czy to pl czy inny serwer na wszystko trzeba czasu.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

Może mam 20 postów ale jestem i tak mądrzejszy. Dla twojej wiadomości mam 24 lata -.- chcesz pogadamy na TS z przyjemnością -.- Screnow na razie nie dam wieczorem ale nie obiecuje, no jeśli wam dam okienko ??? i z dwoma możliwościami ?? ?? to i tak mi nie uwierzycie bo co to znaczy. Pozdro -poćwicz

Opublikowano
Jak na pl wbiłem kilka skilli na G to czemu i tam miał bym nie wbić.

I nie wyjeżdżaj mi z cenami ku to nie ja gram wojem ;0

Z reszta i wojem da rade wbić skille na g czy to pl czy inny serwer na wszystko trzeba czasu.

1. Nie wyjechałem.

2. Napewno szamanem smokiem wbiłeś.. Z Item Shopem < egzo itd >.

Tam aura kosztuje tyle co 5x stalek dla Woja < wtedy kiedy ja tam grałem >.

Opublikowano
1. Nie wyjechałem.

2. Napewno szamanem smokiem wbiłeś.. Z Item Shopem < egzo itd >.

Tam aura kosztuje tyle co 5x stalek dla Woja < wtedy kiedy ja tam grałem >.

Nie wbiłem 2 skile ninja i 3 skille Hellerem u smoka jeszcze troszkę mi brakowało i bez item shopu.

Jeśli wiesz jak trzepać kasę to ceny nie są przeszkodą.

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

OFFTOP

http://www.youtube.com/watch?v=SXOCFcJYkXU&NR=1

Barycz to to ? Wiem jak udowodnić, że to Longju2009 jeżeli o to Ci chodzi.. jak inny to daj link. ;d

Opublikowano

btw jak grałem na clubmt2 takie okienko wyskakiwało za każdym razem jak wyłączałem więc nie kozacz. co do tego filmiku an YT.

To na 100% nie jest yt2 s2 bo tam nie ma średnich potów i handlarki więc ...

Opublikowano

zgadzam sie w 101% z toba Virus 32stycznia to n30 kid -,-

A wy mi wierzycie ze ten filmik byl robiopny na 2009longju??

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Ja wierze ;] na 100% to nie jest LYT2 i to można zobaczyć np. przez to, że nie widać w ogóle ludzi, a w LYT2 zawsze ktoś sie bije nam za plecami ;]

Opublikowano

tak jak napisał toysolider to na 100% l09 bo na yt2 nie ma takich potek po drugie nie jesteś 3o kidem jak 32stycznia

Opublikowano

Widze moi drodzy że mam wasze poparcie ^^

A co powiedzielibyści gdybym startował na Moderatora tego podforum ^^??

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...