Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Reset Help

zarziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! a wiec po dlugim odpoczynku od warrocka zachcialo mi sie znowu pograc ale.. haslo nie bylo zmieniane przez 120 dni i automatycznie nowe zostanie wyslane na maila po wpisaniu kody weryfi~~ i zatwierdzeniu.. problem jest w tym ze nie pamietam hasla do maila i nie mam w nim opcji do przypomnienia hasla. jest opcja odzyskania konta w warrocku ale nie mam wszystkich informacji dotyczacych platnosci na koncie.. Czy ktos jest w stanie powiedziec czy oplaca sie wgl pisac tikieta? czy on cos da? moze ktos juz pisal i ma gotowego lub jakies pojecie w tym? prosze o pomoc ;)

Edytowane przez zarziii

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Gamer ID - [Provide info here]

3 months of payment history (if applicable) - [Provide info here]

Original e-mail address - [Provide info here]

Date of birth - [Provide info here]

Secret question and answer - [Provide info here]

IP Address - [Provide info here]

Co mam wpisac w original email i w 3 months of pay.. jezeli nie pamietam zadnych wplat.

<!--sizeo:6--><span style="font-size:24pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial Black--><span style="font-family:Arial Black"><!--/fonto-->Ja lubie placki ;D<!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Mnie straszne byl kupuje vip za 10 zl numer 7285**3 nie warto bo oszustwo sprzedaje!!! angry.gif<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Opublikowano

Według mnie masz już po koncie. Trzeba pamiętać maile a nie robić ich 10 a 2 się zapamięta. Zapisuj sobie..

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Kolega miał ostatnio tak ze też długo nie grał w wr i chciał wrócić lecz nie mógł się zalogować na g1 wysyłał tickety i nic nie pomogło więc spróbował załozyć takiego samego e-maila co dał jak sie rejestrował do gry warrock bo gdy nie jesteś w grze więcej niż 60dni to e-mail z g1 zostaje usuwany i gdy założył tego e-maila dostał wiadomość o zmianie hasła i jednak pomogło :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...