Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura

kudlaty98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którego surke najlepiej wziąść WP czy BM jak rozłożyć skille i staty oto jest pytanie i kto mi na nie odpowie ?

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

Ja bym ci radzil zrobic sure wp... Poniewaz BM to wedlug mnie Qpa ;p Staty 2:1(int:wit) Skille polecalbym Ostrze>Zbroja>wirek>Strach>rozproszenie>Palec...

Pomoglem daj 5 ;p

Monastyr: Wojownik Mental 57. Silne M5 Duchowe M2 tapniecie M1 reszta 1 off

Monolit wojownik Body 42lvl. Aura M9 Berek M1 reszta 1 hack

Grymuar: Ninja daggers 42lvl. Wirujacy M2 Zasadzka M1 szybki 3 reszta 1off

Longjuyt2: Ninja daggers 72lvl. Wirujacy P Zasadzka P Szybki P chmura M1off

Longjuyt2: Woj body 75lvl. Aura G1, 3stronne M, Wirek M1, szarza M1,berek 6ON

Opublikowano

Ja radze BM ponieważ WP jest lamerski a skile duch>ogniste uderzenie. a potem które chcesz i dawaj 2 w inteligencje 1 w witalność. pomogłem daj 5

sygnarj.jpg
Opublikowano
Ja radze BM ponieważ WP jest lamerski a skile duch>ogniste uderzenie. a potem które chcesz i dawaj 2 w inteligencje 1 w witalność. pomogłem daj 5

Wszystko zalezy od tego czego autor od danej sury oczekuje..

Avate_eune_117_4_logo.png

Opublikowano

Oczekuje żeby dobrze expić się dało

Opublikowano

"BM" kolego. Jest kozacki. Zadna Sura WP niema ze mną szans bo tez gram BM a z ochronką na P i w miare dobrym eq juz mozna expic w atlantydzie i 2 lesie:)

Opublikowano

I sura wp i sura bm wymiata na polu walki.

Byłem świadkiem pewnej wojny.

Sura BM 75 lvl vs Smok 75 Body 72 Body 73 Body 72 i mental 71

Tylko tym składem atakując na raz byli w stanie pobić surę.

W sumie było już jakieś 50 do 40 kiedy bm pierwszy raz zaliczył glebę.

OFC all uczestnicy to full is na standardy polskiego metka.

WP też ładnie kosi dobrze zrobiony,a od bm wyróżnia się w expie jak by mix mentala i body.

Tak więc jeśli chodzi o priv serwer zakładając że na każdym lvl możesz zmienić profesje zrób sobie na początek wp

pobaw się nim i co najważniejsze wbij większy lvl potem zamień się w bm dobrze dobrane eq i nic nie stoi na przeszkodzi z tym ze tracisz już na mocy expa.

EDIT zeby mi ktoś nie zarzucał że ten bm był sam na wojnie a było 50-40 był z nim body 81 i wp 61+ oboje padali a zwłaszcza woj wp całkiem ładnie sobie radził ale nie ten lvl

Aha dodam jeszcze że bm nie miał niewrażliwki więc gdyby takową posiadał pewno wtedy by nie padł/

Złamanie Regulaminu

Opublikowano

SsixD odczep się -,-

do expa no to WP BM raczej do PvP a jak rozdasz skille jak Ci powiem to miodzi n aPvP wymiatasz ^^

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Ja tez bym radzil zrobic Sure WP przynajmniej na poczatek.Tylko ja chce przedstawic troche inny build dla wp.Skille to oczywiscie:Czarowane ostrze>Uderzenie Palcem (skill ktory ma najwiekszy dmg u surki,szybko sie laduje.Czemu nie zbroja jako 2? Dlatego ze lepiej walnac w moby raz a mocno i powalic je szybciej niz bawic sie z nimi slabymi skillami)>Czarowana zbroja>Wir>Strach>Rozpro

Tera Staty wiec Dajemy Max w int.potem dajemy do 30 zre.Nastepnie dajemy full sily.Jak wymaxujemy sile dajemy full zre .W miedzy czasie jak ktos chce moze dobic wit do 10-15.z tym buildem radze miec bony do hp po 2k we wszystkim na PL to +800.Uzywany jest przez malą ilosc sur,a to blad ;p.Ja go stosuje i musze przyznac

ze jest godny uwagi mamy dosc spory dmg a hp wcale o taka duza ilosc nie spada.Build sciagnolem od sury z us JaoLuis.O i jeszcze 1 zara pojawia sie komentarze skad poczatkujacy maja miec takie super bony,dlatego was uprzedze i powiem ze na poczatku mozna zrobic build full wit i int a potem z czasem go zmienic albo wogole go nie stosowac jak ktos jest pewny ze nie bedzie miec takiego eq.

20876622.png
Opublikowano

Ja siędołącze do tematu i zapytam w co dawać? Strach czy rozproszenie?

Wiele osób chce minusy. Ja zbieram + Daj Plusa nie bądź sknerus :P

Opublikowano

A W co dawac u sury WP Strach czy Rozproszenie jako 4 skill?

Opublikowano

Raczej do expa "z buta" Mam juz uderzenie palcem smoczy wir czarowane ostrze czarowaną zbroję na P i nie wiem co dac 4 powiedz cos wiecej. Czy strach tak na prawde działa?

Opublikowano
Raczej do expa "z buta" Mam juz uderzenie palcem smoczy wir czarowane ostrze czarowaną zbroję na P i nie wiem co dac 4 powiedz cos wiecej. Czy strach tak na prawde działa?

No właśnie

Gadałem na konferencji na SKYPE i gość mówi mi ze Strach jest Zbugowany na PL i chyba tez na priv serwach (oO)

Czy to prawda ze Strach jest naprawdę zbugowany? jeżeli tak to w jaki sposób? oraz czy strach jest zbugowany na priv serwach?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...