Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z aktualizacją

tyris1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poważny problem z aktualizacją Lola. Otóż wczoraj wszystko działało ok. Dzisiaj pojawiła się z rana nowa aktualizacja, przez którą mam ten problem. Gdy zacząłem robić update'a zrobiło mi się 33% i wyłączyło. Gdy od nowa zacząłem to robić, pokazuje się przez 5 min kalkulowanie plików, po czym pokazuje się błąd "Utracono Połączenie z serwerem HTTP (...)" Daje Kontynuuj, i nic. HELP za dobrą pomoc daje ++++++++++

PS. Mówi żebym sprawdził swoje łącze, lub zapore Firewall. Ostatnio grzebałem w Firewall, i wszystko co możliwe jest odblokowane. Łącze zaś mam dobre, nic sie nie wiesi.

Opublikowano

Nie wiem czym jest to spowodowane ale nie tylko ty masz ten problem.Mi też to wyskakuje i nie chce sie zaktualizować a jeszcze dzisiaj o 1 w nocy grałem w LoL'a :(

Q2l1bG9mcmV0a29zX19fZXVuZV9fXzIyNV9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mam dla was instrukcje ja tak zrobiłem i działa:

1.Podczas akutalizacji zmiencie na jezyk angielski jesli gracie na EU Nordic & West

Mi działa :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...