Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

WindKing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mogę się zaopiekować tym tematem Bo z tego co widzę to youtube4 się opiernicza...

Jeśli byłaby taka możliwość proszę jakiegoś moda / admina itp O danie mi praw do tego tematu.

Jak już wiadomo edytowałem go porządnie wcześniej a teraz jak na pisałem Do youtube4 to nawet nie raczył mi odp.

Co prawda youtube4 go trochę że tak się wyrażę zj*bał... Ale to już nie moja wina...

I Ktoś z Administracji mógłby się trochę zaopiekować tym tematem i pozbawić go wszelakiego spamu...

Takie moje Propozycje...

Pozdrawiam Trenx95

Opublikowano

Ja mogę się zaopiekować tym tematem Bo z tego co widzę to youtube4 się opiernicza...

Jeśli byłaby taka możliwość proszę jakiegoś moda / admina itp O danie mi praw do tego tematu.

Jak już wiadomo edytowałem go porządnie wcześniej a teraz jak na pisałem Do youtube4 to nawet nie raczył mi odp.

Co prawda youtube4 go trochę że tak się wyrażę zj*bał... Ale to już nie moja wina...

I Ktoś z Administracji mógłby się trochę zaopiekować tym tematem i pozbawić go wszelakiego spamu...

Takie moje Propozycje...

Pozdrawiam Trenx95

Popieram i jestem ZA.

Opublikowano (edytowane)

Jestem za, ja w ch*j ss dodałem i nowości i ich nie ma

@edit link można dodać w code zamiast filmik na yt

Minecraft: Stronghold Portal, Skyland (Beta 1.9 Pre-Release 3)

To jest ukryta treść, proszę

Minecraft: Nowe Mikstury, Baby Animals, Zaklinanie Przedmiotów (Beta 1.9 Pre-Release 3)

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Nilux`

Zrzut%20ekranu%202011-10-21%20(godz.%2023.06.04).png

Kiedyś zbierałem minusy lecz się to zmieniło.

Opublikowano

Hmmm że tak się wypowiem też mam swoje życie prawda ?

Teraz siedzę nad kodem tematu dziękuje dzisiaj o 22 temat ulegnie zmianie -_-

Hmm a tak jeszcze jest ograniczenie filmów 2 filmy w 1 poście

Czy ja nie mogę mieć chwili spokoju ?

Admin Cienia
Opublikowano

Kwestie tego kto z Was będzie prowadził temat załatwiajcie na PW, GG, a nie w temacie, bo się śmietnik zaczyna tu robić.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Święte słowa UP. To nie ankieta, ale i jeżeli po prostu nie masz czasu, oddaj ten temat w ręce kogoś, kto ma. Wiem co to jest być zajętym przez cały dzień, więc nie miej pretensji do mnie o to, aczkolwiek temat dawno nie był edytowany.

sygnan.png

Piszę poprawnie po polsku pisze.png

Opublikowano

@Paputok nie pisz tego kto inny napisał... "święte słowa UP" albo "Popieram" to tylko spam...

Mam pytanie. Czy jak wyjdzie "Minecraft" znaczy skończy się "Beta" będą jeszcze aktualizacje?

3t6EGVz.png

• Dodaj nową pozycję...