Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego MPC nie oskarży MPH o kopiowanie bez zgody autora treści ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , dzisiaj wbiłem przypadkiem na forum MPH , zobaczyłem że 3/4 jest kopiowane z MPCForum a zgodnie:

To jest ukryta treść, proszę

(link w celu wyjaśniającym taką sprawę nie wpłynie negatywnie na MPCForum)

więc zapewne Policja zaciekawiła się po drugie macie dowody np. webarchive lub kopia ;) . Więc proszę zainteresujcie się tym , tak samo administratorem MPH jest szymon1215 więc nie robi z tego żadnych problemów że 3/4 treści pochodzi z MPC.

Dzięki za przeczytanie .

Opublikowano

co ma forum do łamania prawa, nie ono jest zobowiązane do pilnowania praw autorskich. zgłosić i wyegzekwować może tylko i wyłącznie autor utworu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak jak robem + jesteśmy w Polsce - tutaj policja by się tym nie zainteresowała, no i chyba te prawa autorskie trzeba gdzieś rejestrować, czy jakoś tak.

Niech sobie kopiują, mpc jest tak wielkie, że nic się teraz nie wybije.

Chyba, że ktoś założyłby forum z 50 osobowym teamem piszącym hacki do każdej gry - oczywiście jakieś nowe, nie publikowane nigdzie wcześniej etc.

Wtedy może by miało jakiekolwiek szanse na wybicie się, ale pewnie i tak by nie przebiło mpc.

Niech myślą, że są fajniejsi, poradniki mają na celu pomaganie innym, Oni w tym pomagają publikując je u siebie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

pomylilo ci sie cos :)to ze mpc forum powstlo szybciej nie znaczy ze mp* kradnie z mpc :) to ze szymus <3 zabra z tad rzeczy i dal na mp* to nie uznaja sie za kradziez to byly jego rzeczy :)

Opublikowano

Jestem jr adminem tego forum ... jest ono malutkie więc nie wiem o co te spory.

Raczej nic nie powinno być skopiowane, chyba że posty Szymona, on je napisał tutaj to mógł je też przecież skopiować na swoje forum.

Podawajcie mi linki na pw, coś z tym zrobię. Nie chcę żeby kopiowali tuty, tylko jak już to napisali własne na podstawie tych , bo potem tylko problemy są . :|

Opublikowano

Znając życie to i na MPC znalazły by się ripki z jego forum .

Więc nie wiem o co wam chodzi ...

Były, np. wzięto z tamtąd program od kupowania ECO, jednak wymaga on konta na tamtym forum, więc nie wiem, czy osoba która to przyniosła chciała perma, czy co :P