Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Charles ?

gtivr6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś w tutorialach przeczytałem charles ok szperam w google znajduje i instaluje udaje mi się jedynie kupić makaronik i koniec .

przeszukuje stronę darka tym programikiem i nic mi nie wchodzi do mojego pustego łba ludzie piszą CUDO CUDO CUDO a ja w tym widze gó**o zapaćkane na monitorze

me pytanie brzmi co można nim zrobić może wtedy mnie coś tknie.

PS.program mi normalnie działa (ten wyraz g**** mi jedynie pasował /// żeby taki rym był )

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

To jest raczej pytanie luv problem , a nie dyskusja ale ok.

To cudeńko przechwytuje pakiety , z ktorymi mozna cos tam pozniej robic. Da się tak np. bugować darkorbit/prezent , i zaproszonych znajmocych.

Ale najważniejsze możemy sobie kupic makaron i 1-2tyg po mhh wszyscy pękają ;)

Opublikowano

makaron to można firebugiem spokojnie kupić ale ludzie piszą cudo a ja nic tam nie widzę czyżby cudem było zbugowanie zaproszonych znajomych no niewydaje mi się ten programik chyba może więcej skoro charles to >>> web debuging proxy to ja szukam java debuging proxy

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

Możesz wisualnie sobie zmienić ilość wrót, energi, uri w Galaxy Gates, ale to tylko skromny przykład :rolleyes:

A bugowanie znajomych jest na zhyku i osobiście mi nie działa, być może przez wysoki ping do DO (51-53 ms), możesz kupić ammo i inne duperele tak że na minus uri/kredki Ci zejdą na minus

Opublikowano

Kiedyś jak DO było mniej zabezpieczone przed tym programem, kupiłem 10 irysów po 15 tysięcy uridium :>

Na zhyku ktos sprzedawal konto ze 153 flaxami kupionymi przez ten program xD

Opublikowano

To napisze ktos, jakie możliwości ma teraz jeszcze ten program?

10 more

Opublikowano

A da się aktualnie kupić ammo ponad magazynek? Konretnie chodzi mi o rakietki ECO... ?

bez linków wychodzących po za mpc.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś dać linki do opisów tych bugów i/lub ogólnej obsługi charlesa? :/ (filmik?) - oczywiście jak macie czas :)

siedzę nad tym już trochę i nawet rsb nie udało mi się kupić (z tuta NoobKillerPLa):rolleyes: wersje (z tego co się orientuję) mam przedostatnią...

z góry dzięki :)

Opublikowano

Mógłby ktos dać linka do tego programiku bo tera nie u siebie jestem to nie będę szukał a w najbliższym czasie nie przewiduje siedzenia na kompie

zakaz handlu

Opublikowano

@Up

Nie ma tutoriali, mowię, użyj wyobraźni :)

Próbowałem :) Tyle, że najpierw muszę odkryć jak w ogóle użyć tego Charlesa, żeby wiedzieć jak kupić choćby to RSB <_< (tzn. albo bug nie działa, albo nie wiem jak w ogóle tego użyć...). Moja wersja to chyba 3.5.2 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...