Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty Jungler

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć!

Szukam bardzo prostego junglera, którym można by "dżunglować" na low Lv, bez run.

Jest coś takiego możliwe?

Legenda
Opublikowano

No, może...

Ma dobrego skilla na stwory, działa jak latarnia, ale jest na 1Lv.

A jak już mam jakiegoś "dżunglera" to jakie runki najważniejsze?

Opublikowano

bez run? oczywiście WW... banalna jungla.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Shaco nie jest łatwy bo bez dobrych ganków jest gównem .. Najłatwiejszy jest chyba ww, all day all night auto attack

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

na low lv sie wogle nie pyli junglować bo jak nie trafisz na ogar team to solo topa ci nie ogarną

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Bez run zdecydowanie Warwick, ale na niskich lvl'ach ciężko trafić na mecz, w którym przeciwna drużyna też ma junglera. Gra w jungli zostawiając solo top vs 2 jest ryzykowna, chyba, że przeciwnicy to warzywa. W każdym razie ww możesz kupić, na lane też się sprawdza.

Opublikowano

Jak dla mnie to udyr jest łątwy. Nie wiem co wy mówicie shaco jest trudnym chempionem i nie polecajcie go jakiemuś nowemu. Może w jungli blue na 1lvl idzie w miare łatwko, ale żeby co kolwiek później zorbic to naprawde trzeba chociaż troche ogarnaic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zgadzam się z tym powyżej :D Jeżeli jesteś wdzięczny za moją odpowiedz możesz mi dać +

Opublikowano

Jak dla mnie to udyr jest łątwy. Nie wiem co wy mówicie shaco jest trudnym chempionem i nie polecajcie go jakiemuś nowemu. Może w jungli blue na 1lvl idzie w miare łatwko, ale żeby co kolwiek później zorbic to naprawde trzeba chociaż troche ogarnaic

Szeroka polityka rozstawić sobie Jax in The Box przy innych spawnach,lub stawiać je podczas bicia?No nie sądzę....

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

A dla mnie jungle to najłatwiej z tych postaci ogarniało się WW, nwm jak wy myślicie... Dobry build i cała wasza :rolleyes:

wobqx.jpg
Opublikowano

Soraka junglowac niby może, ale po co skoro ma zerowe ganki? WW polecam z całą pewnością, sam testowałem go bez runek i dawał radę.

Opublikowano

Do junglowania bez run polecam Warwick jest to dobra postać do junglowania, ponieważ ma dobry passiv.

Dobrym wyborem do jungla byłby też Nunu, jego skill Q przywraca sporą ilość HP oraz zadaje duże obrażenia coś w stylu Smite.

@Edit

@Down

Każdy człowiek może się pomylić. I już to poprawiam. Na przyszłość bądź bardziej wyrozumiały.

Opublikowano

Do junglowania bez run polecam Warwick jest to dobra postać do junglowania, ponieważ ma dobry passiv.

Dobrym wyborem do jungla byłby też Nunu, jego skill W przywraca sporą ilość HP oraz zadaje duże obrażenia coś w stylu Smite.

Aha nie wiedzialem ze jego Q to jego W, tylko ze W to buff..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...