Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję muzycznego telefonu

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ze nie na temat ale jak chcesz kup sb mp3 bo zazwyczaj jak tania mp3 to dobre sluchawki maja albo kup jakas mp3 i kup sluchawki do 50zl ale nie ze jak do 50 to kupisz za 15 tylko cos kolo 50 naprawde bomba a tel nie ma co meczyc na piosenki;] taka moja ocpja;]

nie dawaj + ani minusa;] poprostu to przemysl;]

;]

Opublikowano

Zylo , ale nie polecam... kumpel ma i po 3 miesiącach był w naprawie bo wyświetlacz padł ;) ( a spadł mu 2-3 razy ale nie na ekranik )

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

200 zł dołożyć i masz lepszego SE W995 ( chyba ) , wystarczy popatrzeć na opinie ;)

Wpisz w google " Sony ericsson Zylo Opinie "... i zobacz ile negatywów .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

w995 też nie jest dobry, za 500zł to ja kurwa będe miał samsunga q3 i kpp, do tego zajebisty wzmak.

Jakiego kur wa samusnga " q3 " może podaj całą nazwe... bo takiego modelu nie ma ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Chodziło mi o samsunga YP-P3, ale YP-Q3 też jest dobry :)

Masz kurwa pełne nazwy.

Tutaj nawet przerośniięty plejerek.

http://allegro.pl/samsung-galaxy-player-50-8gb-android-okazja-i1856002791.html

Na allegro takiego modelu nie ma , ale zresztą...

zależy kto w czym gustuję ;) bo nigdy bym nie kupił dotykowego poniżej 1 tys.:)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

mhm, skopiowałem to " YP-Q3 " bo tak napisałeś.

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

nokia express music lub N95, może to nie jest telefon muzyczny, ale ma 2 głośno grające głośniki.

To chyba najgłośniejszy telefon jaki miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...