Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Królowa na 1 lvlu

Arturo1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapierdzielasz tym mieczem jak na MH - zapewne na nim jechałeś.

Na pandorze ubic to coś na 1 lvl'u to nie problem.

Zrób tak na serwerze bez 6-7 bonu, bo z 250 wartości i 15 czy ile tam wchodzi na potwory to żaden wyczyn.

Opublikowano
Zapierdzielasz tym mieczem jak na MH - zapewne na nim jechałeś.

Na pandorze ubic to coś na 1 lvl'u to nie problem.

Zrób tak na serwerze bez 6-7 bonu, bo z 250 wartości i 15 czy ile tam wchodzi na potwory to żaden wyczyn.

Oj MH pomyśl zanim coś powiesz bo twoje komentarze są zbędne ... to zapraszam ubij "to coś" , bo dla mnie pajacujesz a gówno zdziałasz :)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

a mi się podoba +"sik tylko mógł byś troche popracować nad jakoscia mógł bym prosic o nazwe piosenki która umiesciles w filmie?.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Oj MH pomyśl zanim coś powiesz bo twoje komentarze są zbędne ... to zapraszam ubij "to coś" , bo dla mnie pajacujesz a gówno zdziałasz :)

Niestety lecz nie gram na gównianych privach, gdzie pvp leci albo na przeszywkę(przy czym trwa godzinę) albo na 1 skilla :).

Pajacuje?

Jak napisałem, zrób to na globalu to Ci dopiero wtedy pogratuluję.

Komentarz nigdy nie jest zbędny, zwykła krytyka z reakcją 12'o latka.

Ciekawi mnie jeszcze JAK tak zapierdzielałeś skoro berka nie miałeś, a mogłeś miec 16 z bonów i 20 czy tam 30 z potki, wątpię abyś tak wymachiwał tym mieczykiem przy speedzie ataku około .. 160?

Opublikowano
Niestety lecz nie gram na gównianych privach, gdzie pvp leci albo na przeszywkę(przy czym trwa godzinę) albo na 1 skilla .

Pajacuje?

Jak napisałem, zrób to na globalu to Ci dopiero wtedy pogratuluję.

Komentarz nigdy nie jest zbędny, zwykła krytyka z reakcją 12'o latka.

Ciekawi mnie jeszcze JAK tak zapierdzielałeś skoro berka nie miałeś, a mogłeś miec 16 z bonów i 20 czy tam 30 z potki, wątpię abyś tak wymachiwał tym mieczykiem przy speedzie ataku około .. 160?

Tez uważam że jest to gówniany server ale filmik zrobiony 4fun , ja tam nie gram i nie mam zamiaru .

Na globalu mówisz , najpierw trzeba mieć jakieś szanse aby tego dokonać a tam jest to nie wykonalne . Skoro twierdzisz że mam 12 lat to zapraszam na ts.

15% szybkość ataku w hełmie , 15% w butach , duża zielona pota ... pomyśl to daje ponad 160.

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

No tak łatwo to zrobić się zgodzę chwila czasu i jakieś konto z wyższym lvl i można cisnąć :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Tez uważam że jest to gówniany server ale filmik zrobiony 4fun , ja tam nie gram i nie mam zamiaru .

Na globalu mówisz , najpierw trzeba mieć jakieś szanse aby tego dokonać a tam jest to nie wykonalne . Skoro twierdzisz że mam 12 lat to zapraszam na ts.

15% szybkość ataku w hełmie , 15% w butach , duża zielona pota ... pomyśl to daje ponad 160.

Nie, ja nie twierdzę, że masz 12 lat tylko twierdzę, że jesteś dojrzały jak 12'o latek, a to różnica :-).

Radzę Ci troszkę pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem, co do speedu ataku, jest jego "ograniczenie" a to machanie jest praktycznie takie samo jak na podstawowych (bez zmieniania) cyferkach na kmr.

Ale dobra, swoje powiedziałem(a raczej napisałem), ale Ty i tak wiesz lepiej.

PS.15+15+30 to jest 60, czyli będzie 160, nie ponad 160 (no chyba, że liczysz broń podstawową)

Opublikowano (edytowane)

teraz czekamy , na ubiecie ripera 1 lv ; p

DT od 40 :P Chyba że jakiś ewent albo kamer modem go tam teleportują ;D

A za filmik gz ;]

Edytowane przez baciok1488

• 2 tygodnie później...
  • 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w koszu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...