Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenie do GM za hacki

Gość Cahir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanko, co się dzieje kiedy gracz jest zgłaszany/reportowany do GMów, zostałem zreportowany za to, że niby używam hacków, chociaż nigdy ani w BlackShocie ani w CSie nie używałem, takowych, czy po sprawdzeniu mojego konta, dostanę jakąś informację zwrotną ?

Opublikowano

Hm..to zależy, bo jak wykryją coś u Ciebie to konto Ci zbanują i prawdopodobnie wyślą Ci maila, a jeśli nie - to nic nie dostaniesz*

* - prawdopodobnie

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, iż nie posiadam żadnego takiego programu czy za fałszywe zgłoszenia są jakieś konsekwencje ?

Sytuacja była dość dziwna, odbywała się, na mapce lost temple, można było używać tylko karabinu, w jedną rundę przebiegłem się 3 razy i skosiłem nożem i karabinem 18 osób (niektórych rzecz jasna parę razy), co ciekawe lub dziwne, nikt nie mógł mnie trafić, ale zachowywali się jakby nie bardzo mnie widzieli, być może powodem były niskie rangi tych uzytkownikow, a może to internet, w sumie sam bym zgłosił taką osobę, gdybym coś takiego zobaczył, wyzwali mnie od cheaterów i wykickowali :), niestety nic na to nie poradzę.

Opublikowano
Biorąc pod uwagę, iż nie posiadam żadnego takiego programu czy za fałszywe zgłoszenia są jakieś konsekwencje ?

Każdy może się pomylić przecież ;)

1358809676-U384748.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sytuacja była dość dziwna, odbywała się, na mapce lost temple, można było używać tylko karabinu, w jedną rundę przebiegłem się 3 razy i skosiłem nożem i karabinem 18 osób (niektórych rzecz jasna parę razy), co ciekawe lub dziwne, nikt nie mógł mnie trafić, ale zachowywali się jakby nie bardzo mnie widzieli, być może powodem były niskie rangi tych uzytkownikow, a może to internet, w sumie sam bym zgłosił taką osobę, gdybym coś takiego zobaczył, wyzwali mnie od cheaterów i wykickowali smile.gif, niestety nic na to nie poradzę.

Na chwilę obecna po ostatnim patchu powstał nowy bug. Występuje w trybie TDM i TFM. Bug polega na tym, że niektórzy gracze, którzy dołączyli do gry są niewidoczni. I jeżeli widzisz, że idze Ci za dobrze masz np staty 18/0 to znaczy, że jesteś zbugowany. Zobaczyć Cie mogą tylko osoby, które dołączyły do gry po tobie.

Jeżeli jesteś zbugowany i ktoś napisze np: "Grey84 rejoin pls you are invisible" lub coś w tym stylu to musisz:

Są dwa sposoby na "odbugowanie się"

1. wyjść z meczu i wejść

2. zabić się granatem. W trybie TDM podnieś granat ze skrzynki i zabij się

Jeżeli będziesz dalej grał używając tego buga i ktoś złoży na Ciebie raporta to dostaniesz na 30 dni bana.

Witam, mam pewne pytanko, co się dzieje kiedy gracz jest zgłaszany/reportowany do GMów, zostałem zreportowany za to, że niby używam hacków, chociaż nigdy ani w BlackShocie ani w CSie nie używałem, takowych, czy po sprawdzeniu mojego konta, dostanę jakąś informację zwrotną ?

Ty nie wiesz o tym, że zostałeś zgłoszony. Jeżeli zostaniesz zbanowany to dopiero wtedy dostajesz na podanego przy rejestracji maila informacje i powód owego bana.

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...