Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam dziwne pytanie może nie pasujące do tego działu no ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi a taką to tylko na MPCFORUM można szukać :)

Jak sprawdzić czy konto miało Email Verification?

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
Witam, otóż mam dziwne pytanie może nie pasujące do tego działu no ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi a taką to tylko na MPCFORUM można szukać :)

tylko wejsc na gaymax zalogowac sie i dac change password i wtedy trzeba dac cody czy cos takiego jak dobrze pamietam :)

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano

Logujesz się na joymax.com potem klikasz Email verification na samej górze po prawej, i jeśli będzie cie chciało rejestrować, to znaczy że niema weryfikacji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

I ty chciales byc modkiem dzialu silkroad ? :D

Mozna sprawdzic tylko czy ma lub nie ma weryikacji, ale nie da sie sprawdzic czy konto MIALO weryfikacje bo jesli juz sie ja zrobi to nie mozna tego usunac :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Wchodzisz na konto i jeżeli ma weryfikacje to jest na fioletowo - białym tle że coś tam bla bla bla konto ma weryfikacje na jakiś e-mail. Załóżmy ktoś ma konta zweryfikowane na [email protected] i da comfirm to powinno mu na ten e-mail przysłać kod który trza wkleić w odpowiednie miejsce. Po tym można przystąpić do zmiany hasła B)

Opublikowano

dolaczam sie do pytania otoz opowiem to po kolei

Kupilem postac na allegro ktora nie miala zrobionej weryfikacji e mail. Otrzymalem dzis login haslo i SA. Jesli zmienilem maila i haslo to czy w jakis sposob tamta osoba moze mnie hacknac czy odzyskac postac ?

@Down

jesli zgadnie maila to i tak haslo przyjdzie mu na mojego maila wiec ? ;d musi znac haslo do maila

Opublikowano

Kupilem postac na allegro ktora nie miala zrobionej weryfikacji e mail. Otrzymalem dzis login haslo i SA. Jesli zmienilem maila i haslo to czy w jakis sposob tamta osoba moze mnie hacknac czy odzyskac postac ?

Jest o ile zgadnie twojego maila lub hasło

Opublikowano

@Down

jesli zgadnie maila to i tak haslo przyjdzie mu na mojego maila wiec ? ;d musi znac haslo do maila

Jesli nie masz weryfikacji to wystarczy znac wojego maila i SA zeby zmienic haslo na nowe, sprzedawca zna juz SA wiec gdyby zgadl twojego maila (co jest malo prawdopodobne) wtedy by mogl zmienic haslo, i haslo nie przychodzi na maila tylko sie je zmienia od razu na nowe na stronie joymaxu, ja zawsze dawalem wymyslone maile typu [email protected] tak aby nikt nie zgadl :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
hmmmm czyli jak mi radzicie ? maila zna pewnie bo napisalem do niego z tego maila ;/ Prosze o jakis sposob ;S Nie chce byc hackniety ;(

Zrób nowego maila? O_o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...