Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komórka do 500 zł !

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Jutro mam zamiar kupić telefon , będę patrzył do sieci Orange i Play .... szukam telefonu do 500 zł , pakiet mix najlepiej ... lub zwykły telefon .

Gustuję w Soniakach i Nokiach ... ma być to muzyczny telefon ... żeby służył mi tylko do dzwonienia , sms , słuchanie muzy ... ;)

Za każdą konkretną odpowiedź , wynagrodzę .

Zapomniałem ;/ proszę nie pisać mi nazwy fonów jak są dotykowe ;) nie mam zaufania do dotykowych ;) najlepiej taki klasyk jak W995.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jak do słuchania muzyki to jakiś Wolkmen od Sony. np W995. Kosztuje około 500 złoty, nowy z gwarancją. Aparat ma 8 mpix - przyda się, Wi-Fi - do pobierania muzy z routera, Max 8 gb karta pamięci, Niepozorny wygląd ;)

sygnanu.jpg

Opublikowano

Zapomniałem ;/ proszę nie pisać mi nazwy fonów jak są dotykowe ;) nie mam zaufania do dotykowych ;) najlepiej taki klasyk jak W995.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

miesiąc tamu kupiłem nokię n95 8gb i jestem z niej do tej pory zajebiście zadowolony :D

głośno gra, dałem za nią 400zł, doskonały aparat :D (5mpx),i wielee plusów

bardzo gorąco Ci ją polecam :)

metju.jpg

ZBIERAM

plus.png

Opublikowano

Myślę nad Sony W995 ... opinie dobre , głośno gra itp ;) ( myślałem też nad Sony Zylo ... ale to masakra ... 95% użytkowników dało opinie na minusie bo po 2 miesiącach pada wyświetlacz... )

Hmmm , jeszcze jak napiszecie jakieś fajnie modele to się zastanowię , jak nie to jutro zobaczę czy kupię W995 za 500 zł ( nowy ) ;)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

LG Swift GT540

samsung wave 723

dokladnie ale mocniej lg

Opublikowano

Nie gustuję w dotykowych ;/

A co do noki n95 8 gb , to nie... słabe komentarze;/

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

no no Xperie są dobre mają bardzo intuicyjny wyświetlacz dotykowy i w przeciwieństwie do innych telefonów dotykowy wyświetlacz nie omula

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Samsung Galaxy Mini.

Wgrasz sobie CM7 RC2 (2.3.7), podkręcisz proca to jest to wykurwisty kombajn multimedialny. Ma wi-fi, tapatalka, nawet dość glośno gra, gierki cud miód chodzą. Angry Birds bez przycinek na miniaczu moim lecą.

Opublikowano

nie kupuj SE Xperia X10 mini pro ja posiadam taka

laguje telefon czasami sam się wyłącza i włącza

baterie na start rozładowałem na max potem naładowałem na max z 3 razy i co?

ładuje się pol godziny a rozładowuje się po 1 godzinie

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

nie kupuj SE Xperia X10 mini pro ja posiadam taka

laguje telefon czasami sam się wyłącza i włącza

baterie na start rozładowałem na max potem naładowałem na max z 3 razy i co?

ładuje się pol godziny a rozładowuje się po 1 godzinie

Baterii Litowo - Jonowych sie nie formatuje geniuszu, popsułeś sobie telefon...

Nokia 3330 ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

Z wifi polecam Ci Nokię N95 (slider) / Nokię N95 8GB (slider)

Bez wifi Sony Ericssona W580i (slider) lub ew. W980i ("klapka")

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...