Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bład pod koniec instalacji.

Cpt.Mason

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem, pod koniec instalacji CoD 4 : MW wyskakuje mi taki oto błąd:

cod4ye.jpg

Directx mam w pełni sprawny, każda gra działa w 100%, tylko coś ta nie chce ;/

"I just keep hearing the fucking numbers!"

UŻYŁEM SWOJEJ INTELIGENCJI DO POMOCY? TO TERAZ TY UŻYJ SWOJEJ I KLIKNIJ +

Opublikowano

pirat, ale posiadam orginalny cd-key, kupiony przez allegro

co do stronek, to chętnie poczytam, jeśli nie zadziała, to pobiorę inną wersję gry.

+ leci za chęci

Opublikowano

Posiadam windows 7 Professional, a co za tym idzie Directx 11, więc nie wiem jak mam aktualizować.

Dodam jeszcze, że nie pobierałem żadnej aktualizacji z Windows 7 , czy to może wpłynąć na directx?

Opublikowano

Posiadam windows 7 Professional, a co za tym idzie Directx 11, więc nie wiem jak mam aktualizować.

Dodam jeszcze, że nie pobierałem żadnej aktualizacji z Windows 7 , czy to może wpłynąć na directx?

Rozumiem, ale przeczytałem twój błąd i mniej więcej chodzi o to:

Directx nie mógł być prawidłowo zainstalowany. Proszę przeinstalować Directx'a przed uruchomieniem gry.

Pobierz Directx'a i go zainstaluj, zrób też aktualizacje karty graficznej.

Opublikowano

aktualizacja windowsa 7 to nie jest najlepszy pomysł. Ja kiedyś zrobiłem to i po tym ciągle samo coś się pobierało. FSPY w codzie spadły mi około -30 a komputer wyłączał się jakieś 5 minut już nie mówiąc o włączaniu. Aktualizacji jeszcze raz nie polecam, ale najlepiej poczytaj jak zaktualizować d11 lub go usunąć i jeszcze raz zainstalować

Pozdrawiam

szefmarcin.png

Opublikowano

Rozumiem, ale przeczytałem twój błąd i mniej więcej chodzi o to: Pobierz Directx'a i go zainstaluj, zrób też aktualizacje karty graficznej.

Karta graficzna zaktualizowana do najnowszej wersji, co do directx to pobiore 9.0 c i zainstaluje.Zobaczymy jak będzie działać.

Opublikowano

może pierw zrób mniej inwazyjny sposób? Zainstaluj nowego coda. Ale z innej instalki, i używaj innego cracka. Zrób pierw to dlatego, że ten sposób Cie nic nie kosztuje a zabawa z D może popsuć ci komputer ;)

szefmarcin.png

Opublikowano

Pobrałem dirextx 9.0c, instalacja mi tylko śmignęła i tyle.Lepiej właśnie pobiorę inną wstawkę do gry i po problemie.Dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Pobrałem dirextx 9.0c, instalacja mi tylko śmignęła i tyle.Lepiej właśnie pobiorę inną wstawkę do gry i po problemie.Dzięki za pomoc :)

Spoko. Kup oryginalną gre / pożycz od kogoś i nie będzie problemu. Zamykam w razie dalszych problemów pisz na PW to otworzę temat.

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...