Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Xbox 720 - konsola nowej generacji.

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, buszując po internecie znalazłem kilka bardzo ciekawych informacji dotyczących... XBOX'a 720 (tak tak, to nie literówka :P).

Nowa konsola ma się pojawić nie wcześniej niż w 2014 roku.

Xbox 360 jest już prawie sześć lat na rynku, a jego komponenty składowe są jeszcze starsze. Co prawda gry wciąż wyglądają fenomenalnie a Microsoft usprawnia kolejne partie produkcyjne, jednak powoli gry na PC zaczynają przeganiać pod kątem oprawy audiowizualnej gry na konsole. Z nieoficjalnych źródeł wiadomo że są już tworzone gry na nową konsole Call of Duty, Alan Wake 2 i Saints Row 4.

Plotki podsyca jednak zwiastun filmu „Giganci ze Stali”, w którym wyraźnie widać logotyp Xbox'a 720.

4a140da2b4286c7a3dbf200fc57c7969,62,1.jpg

Firma AMD Która dba o zaplecze graficzne w Xboxach 360. I to właśnie z tej firmy dochodzą głosy, że kolejne wcielenie popularnej konsoli będzie w stanie generować grafikę z detalami na poziomie tego, co mogliśmy zobaczyć w "Avatarze" Jamesa Camerona. Co ciekawe nie jest to w tym momencie możliwe nawet na poczciwych blaszakach. Konsola ma być pokazana na targach E3 w 2012 roku.

xbox720_logo.jpg

Narazie tyle udało mi się znaleźć, jak trafi się coś jeszcze poinformuję Was o tym :)

Jeśli pomogłem/zainteresowałem poproszę +

Informacje zaczerpnięte z:

www.chip.pl

gamezilla.komputerswiat.pl

Opublikowano

Jak już taki temat piszesz, to chociaż podawaj źródło skąd kopiowałeś wszech mądre słowa:

To jest ukryta treść, proszę

Takie sobie "przecieki" w necie może każdy stworzyć. Na zwiastunie filmu można wieele rzeczy pokazać...

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Po 1. to w filmie widać logo. A każdy głupi wie, że w filmie może widnieć logo nawet Xbox1080

Po 2. Po co wierzyć plotką albo przeciekom? (Chociaż w każdym przecieku albo plotce jest jakiś % prawdy)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

miło by było gdyby gry z xboxa 720 działały na 360 i odwrotnie, gdyż niedawno kupiłem swojego klocka i nie chce się z nim już za 2 lata rozstawać ; /

Opublikowano

@up czlowieku jesli wyjdzie xbox 720(w co watpie ze tak bedzie sie nazywal) to bedzie pare mocniejsza od towjego klocka360 wiec nie pograsz sobie na xbox360 w gry z nowej konosli

zanim wyjdzie konola nowej gen minie jeszcze ladnych pare lat

zamiast [info] powinno byc [plotka]

76561197998026328.png
Opublikowano

Ja sądze, że następca xboxa będzie posiadał coś a'la uwielbiane przeze mnie OnLive :] Na moim zepsutym kompie gdzie gry po 5 minutach przestają działać ( karta przegrzewa się i mam 2 fpsy ) :D Ostatnio nawet Na ppe było o tym, że różne urządzenia microsoftu będą wykorzystywać coś podobnego :D

Ps Gearsy są zajebiste :D + 700 h przy nich ^^

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Niedawno zrobili xboxa slima nie ? to po co by mieli robić nowego ? xbox 720? teraz głowa was boli jak bedzie . jedynie w 2015 lub wzwyz

33902.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...