Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jetcraft [FreeBuild][no-premium][20 slotów][dedyk]

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oo. Widze , że bardzo fajny serwer sie zapowiada. Czekam z niecierpliowścią.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Servera nie polecam Pan Admin kierzek1 przyszedł do mojego kolegi po czym go zabił i zostawił itemy na podłodze kiedy Michał wrócił i wziął swoje rzeczy to pan.kierzek1 wychodząc zabił mnie i uciekł i udawał że go nie ma ostrzegałem go 2-3 razy po 5 minutach zaczął się ruszać kiedy napisałem mu że złoże skargę o kradzież rzeczy unieruchomił się i po chwili wyszedł z servera.

Erko widać że admini myślą że są bogami świata i wolno im wszystko ja tak samo miałem wczoraj znalazłem monster spawner Skeletonów i jakiś typek przyszedł wziął rzeczy ze skrzyń i uciekł wylewając lave na mnie a kiedy powiedziałem na TS adminowi to dostałem bana na 5.godz z powodu kłamstwa.

Opublikowano

Kolego up^^ ja cię nie zabiłem tylko herobrine. Po 2 ja na tym serwerze jestem tylko od spraw tecchnicznych za inne rzeczy się nie biorę. Po 3 rzeczywiście kłamiesz. Pozdrawiam

Odświeżam

@edit

Jeżeli chodzi o erko to mnie przy tym nie było, a moje konto jest już zabezpieczone jednak nie powinieneś tak robić a Kevcio zostanie ukarany utratą rangi z Ahmeda strony,

Administracja przeprasza graczy za zaistniałe problemy .

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Admini Kevcio i Ahmed pierwszy raz posiadaja serwer i się dużo rzeczy uczą, które im staram się tłumaczyć. Pozdrawiam i cieszę się kolego @UP, że sobie to wyjaśniliśmy.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...