Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] IBot 3.34 --> kBot 5.34

kamieniarz 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem wiadomość że Ivan czeka na najnowszego IBota 3.34 który będzie już skutecznie omijał (czy też wpisywał) kody captcha. Dlatego dopóki nie wyjdzie IBot 3.34 to nie wyjdzie kBot 5.34

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i tak mają spore zarobki więc kto to wie

Nie zrobią czegoś takiego że usunie Ci captche (choć w sumie jakby się wgrało starą wersję klienta, tych captch nie powinno być)

Opublikowano

nie sądzę aby drogi kamieniarzu ci to ivan napisał moim zdaniem jest to zasłona dymna gdyż ivan sobie nie radzi z crackiem ibota..

Weź wyjdź. Na każdym kurwa kroku szukasz okazji do flejmu. Daj se siana.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Kolego wyżej chyba każdy ma prawo na tym forum do publicznego wyrażania swej opini jeśli ci się nie podoba to co napisałem to po prostu odpuść i nie wdawaj się w dyskusje ze mną.. wyraziłem swą opinie pisząc iż może być to zasłona dymna bo nie radzą sobie z crackowaniem ibota a tobie już ciśnienie skacze... i próbujesz stworzyć tu kłótnie ...

//Nie zamierzam się kłócić z tobą czy z innym userem więc dajcie sobie spokój i nie próbujcie mnie podpuszczać...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Co do wszytkiego i nieczego , to popieram @up. Każdy ma prawo do własnego zdania.

Ja jestem takiego samego zdania co maxik. Ivan poprostu nie radzi sobie z crackowaniem , co zasłania " KBot & Kerkava Offline BP Scan accounts"

Opublikowano

w dupie byliście, gówno widzieliście. Te pierdoły o których piszecie to tylko wyssane z palca historyjki na temat ibota i kbota i, że ivan nie potrafi go scrackować.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ibot radzi sobie z kodem,załóżcie sobie jakieś nowe konto,zapodajcie na Ibocie to zobaczycie że zbiera konkretnie.Mi nowa pchełeczka nazbierała 46 tysi urki.

poland w 24 h,na darmowej

Opublikowano

Ibot radzi sobie z kodem,załóżcie sobie jakieś nowe konto,zapodajcie na Ibocie to zobaczycie że zbiera konkretnie.Mi nowa pchełeczka nazbierała 46 tysi urki.

w ciagu 24 h? czy w ile ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...