Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z CM i dzilalem private ?

SiM33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

1. Z tego co mi wiadomo to każdy użytkownik dostał CM za którego zapłacił.

2. Jeśli jesteś zainteresowany updatem, to muszę Cię poinformować, że takiego nie ma.

2. Nijak dział mu private nie był częścią kontraktu pomiędzy Tobą a lodim. Stąd Twoj wywód jest nie na miejscu.

Także przestań mnie łaskawie wkurwiać i spierdalaj. Normalnie żal dupę ściska, że muszę odpowiadać na pytania takich noobów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@kokosz nie chcem się wtrącać ale te ostatnie zdanie za wulgarne jest :) i żeby inni członkowie nie brali przykładu i nie pomyśleli hm jak admin może to i ja... :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano
Co z Cm i dzialem private ?

Dział private będzie niedostępny aż do odwołania. Aktualizacji cheat mastera także nie planuje. Wszystko z uwagi na niedziałający autokill.

Pozdrawiam

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano
@kokosz nie chcem się wtrącać ale te ostatnie zdanie za wulgarne jest :) i żeby inni członkowie nie brali przykładu i nie pomyśleli hm jak admin może to i ja... :)

Na mpc nie ma zakazu przeklinania.

Opublikowano

Nie chce nic mowic ale lodi zapewnial uzytkownikow ze hack bedzie dzialal caly czas.wiec z umowy sie nie wywiazal.

Opublikowano

A co? Nie działa? Działa, tyle że jest zmniejszona liczba ataków... tyle że to jest zrobione po stronie serwera! A tego zmienić się nie da. Teraz nawet high lvl ae mają przerąbane na globcu, bo nie atakują z pełną parą..

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Jedna ważna funkcja działa nadal w CM mowa oczywiście o Agility Hacku ;) bardzo przydatne dla DL, Elfa, BK MG ;) a z pozostałymi funkcjami możemy sie chyba pozegnac ...

Opublikowano
Nie chce nic mowic ale lodi zapewnial uzytkownikow ze hack bedzie dzialal caly czas.wiec z umowy sie nie wywiazal.

Hack nadal działa (bez jednej funkcji - autokill) a każdy otrzymał CM za którego zapłacił.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

Witam chciałem się dowiedzieć co się dzieje z forumowymi plikami bo żaden link z tematu "aktualnie działające..." nie działa. A w internecie nie ma żadnej innej tak dobrej strony z hackami do mu... proszę o odpowiedź. Dodam, że czytałem trochę

na forum i to tu to tam ktoś coś wspominał ale nie było żadnego wytłumaczenia co się teraz dzieje... pozdrawiam

Opublikowano

Lodi to moze byc udostępnił za free tego hacka jak niedziałą juz autokill....a jak zrobisz ze bedzie dzialac to update bedzie trzeba od Ciebie kupic, co Ty na to ?

Opublikowano
Lodi to moze byc udostępnił za free tego hacka jak niedziałą juz autokill....a jak zrobisz ze bedzie dzialac to update bedzie trzeba od Ciebie kupic, co Ty na to ?

Jak byś się czuł gdybyś zapłacił za program a po pewnym czasie będzie on dostępny za darmo? Po za tym po zmianie wersji globca cheat może nadal działać (autokill też).

userbar1aa8vy.png

Opublikowano

No własnie to by było nie fer bo jestem jednym z nabywców tego cheata i powiem wam że ten cheat to dobra robota i jakby cheat dostał się w ręce noobków to wiesz co by się stało??

P.S El00 lodi stary pryku ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...