Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Nibieskim Ekranem ( Wydajność Czy Sterowniki?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam laptopa toshibe satellite L300

Wymagania:

-Intel Pentuim DualCore inside,1.73Gz,795Mhz,1.99GB Ram. Jak będziecie chcieli inne informacje napiszcie .

Miałem windowsa viste i wtedy mogłem urochomić nawet 6 silków,przeinstalowałem system na windows xp i teraz odpale 2 silki i wyskakuje niebieski ekran jak wejde na gre i po 30-40 min gry wyskakuje niebieski ekran ( Następuje zrzut pamięci ... ) i nic nie można zrobić.

Prosze o pomoc bo nie wiem co się dzieje z moim laptopem.

Może jest to banalne pytanie ale nie znam się na komputerach .

Opublikowano

Tez mialem kiedys taki problem ale juz nie pamietam jak go rozwiazalem ale jak odpalalem komputer to tak mialem(tzn niebieski ekran) , poszukaj na googlach to sie nazywa "blue screen of dead"

sygna1o.jpg

Opublikowano

A przeskakuje ci obraz w Silkroadzie czy jest wszystko normalnie ? Pojawiają się artefakty na pulpicie ?

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

ja to mialem rok temu to nie pamietam, ale nagle np chyba z przegrzania sie robil caly ekran niebieski i huj restart pomagal tylko poszukaj na netcie porad

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
Mam taki problem wchodze do gry czekam ale nie wyskakuje mi wogle Log1 i jak wejde do gry nie mam bota co mam zrobic??

Przy czymś takim najlepiej se formata strzelić..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Przy czymś takim najlepiej se formata strzelić..

No to zrobiłem formata i nic. Nic nie wyskakuje przy starcie lapka ekran wpożo , tylko jest jeszcze jeden problem jak miałem viste to klikałem w baterie i dałem maximum wydajności i silk chodził normalnie a po przeinastalowaniu silk się troche tnie i to nie jest wina lagów ani czegoś podobnego. W xp też jest bateria ale jak kilikne na maximum wydajności to jest tak samo jak było, jest jakiś sposób żeby silk się tak lekko nie cioł ??

Opublikowano

Jak reinstalujesz sro i instalujesz od nowa on ustawia w grze opcje domyslne(takie srednie-wyzsze) daj na option i zmiejszaj troche dam u dolu okna ktore ci wyskoczy np. water detail itd. moze przed reinstalka sobie troche zmniejszyles grafe a po reinstalce zapomniales.

sygna1o.jpg