Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KBot

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kupiłem licencje na KBot'a No-GG ale teraz zacząłem grać na starym koncie i tu moje pytanie: Jak można przenieść licencje? Kiedyś widziałem na allegro jak gość za 7 PLN chyba przenosił licencje ale teraz nigdzie tej aukcji nie mogę znaleźć :(.

PS: Jest jeszcze IBot? Jeżeli tak to gdzie go znaleźć? Przydał by się na razie 1 dzień gratis :D.

Ostatnie pytanie: Czym się różni IBot od KBot'a i kto go zrobił?

obraz24.png

Opublikowano

Witam!

Kupiłem licencje na KBot'a No-GG ale teraz zacząłem grać na starym koncie i tu moje pytanie: Jak można przenieść licencje? Kiedyś widziałem na allegro jak gość za 7 PLN chyba przenosił licencje ale teraz nigdzie tej aukcji nie mogę znaleźć :(.

PS: Jest jeszcze IBot? Jeżeli tak to gdzie go znaleźć? Przydał by się na razie 1 dzień gratis :D.

Ostatnie pytanie: Czym się różni IBot od KBot'a i kto go zrobił?

kbot i ibot,według mnie różnią się tylko nazwami,kbot to krack ibota,jakby takie bliźniaki,ibota niewiem kto zrobił,kbota Ivan

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano (edytowane)

Ok. Dałbym teraz +'a ale na dziś mam już limit. Nie otrzymałem jednak odpowiedzi na moje główne pytanie.

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano (edytowane)

Po 1dniową testową wersję ibota wejdź na profibot.net .

A licencję prznosi się tym programem kbot CC . Tam masz move license to i tam masz id konta ale musisz mieć 1 eur na koncie kbot CC

Edytowane przez ReDDioS

zakaz handlu

Opublikowano

Żeby nie zakładać już nowego tematu to zapytam tutaj. W jakim języku jest napisany KBot/IBot

I czy twórca IBot'a nie zdenerwował się, że jego bot został skopiowany? :O

obraz24.png

Opublikowano

@up nie wcale. Przeszedł obok tego obojętnie i się wcale nie zdenerował że Ivan kopiuje jego bota i rozpowszechnia go pod inną nazwą. Chyba C/C++.

Opublikowano

Co do skopiowania programu póki co skutecznie Ibot zablokował zcrackowanie programu a program jest napisany w VB.Net oraz c++

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

niewiem czemu ale kazde konto ktore puszcze na bocie zawsze jest banowane mozecie podac mi przyczyne na kbocie dostalem bana teraz kupilem ibota zrobilem nowe konto i czekam czy mi nie dadza bana jak to zwykle bywa a wedlug mnie to ibot jest o niebo lepszy ale drozszy 43zl za miesiac ale nie trzeba czekac na aktualizacje a w kbocie jak wiemy 1-3dni czyli tak naprawde kbot lata okolo 60% mniej od ibota w ciagu doby na boxach na 1lv da sie wyciagnac 120k uri na podwajaczu skrzynek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...