Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałem zapytac jakie są skillshoty zaliczające kryta,i inne efekty nakładane przy trafieniu. Znam tylko

-Q gangplanka

-Q miss fortune

-ulti caitlynn

-Q ezreala

Oraz wzmocnienia(nie osobne skille(wymagają ataku) ale również zaliczaja crita i inne efekty)

-Q nassusa

-E Blitzcranka

-W Jaxa

-Q poppy

-W renektona

-Q talona

-Q wukonga

oraz reszte wzmocnien P

chodzi mi o skille zasiegowe głównie takie jakie są na początku

Edytowane przez ssssss-94

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano (edytowane)

skillshot to umiejetność mierzona

Garen z e może walnąc kryta chyba ale głowy nie dam bo sie nie przyglądalem temu sprawdze i dam edit potem

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ta może krytować z E, ale to są kryty rzędu 70, a jedyne skill shoty jakie podałeś to Q eza i blitza reszta jest targetowa

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano (edytowane)

Chodziło mi o skille które zaliczaja crity oraz inne efekty, Q gp sie zalicza do takich.

Mogą być targetowane.

Edytowane przez ssssss-94

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

To nie pisz o skill shotach tylko skillach ;x

Z tego co się orientuję to Q eza nie krytuje, anie ult cait, anie Q blitza, ani Q poppy, ani W jaxa, ani W renektona. Co do wukonga i talona nie jestem pewien bo ich nie mam

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Q Talona myślę że krytuje.

Q Wukong'a raczej nie. Grałem nim dość długi czas (mam kupionego) i nie zauważyłem żeby kiedykolwiek walnął kryta

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

To nie pisz o skill shotach tylko skillach ;x

Z tego co się orientuję to Q eza nie krytuje, anie ult cait, anie Q blitza, ani Q poppy, ani W jaxa, ani W renektona. Co do wukonga i talona nie jestem pewien bo ich nie mam

Zaliczaja crita przy ataku kazdy z tych skilli I wszystko co wypisałem ma crity, tylko do cait nie jestem poewien kiedys był crit ale teraz nie zalicza headshota nawet chyba

Opublikowano

Co ty gadasz .. Jedyny dodatkowy DMG z np. takiego Q eza daje sheen/trinity/lich bane to nie crytuje, tak samo przyciągnięcie blitza

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

gp crita ma z jego AD które sie zalicza w przeliczniku 1-1 a dodatkowy dmg nie crituje tylko normalny dmg z tych skilli

Opublikowano

No to z tych postaci, które wymieniłeś crytują tylko q gp i q nasusa

35205.jpg

33071.png

Opublikowano

Chodzilo mi o E blitza które chyba crituje