Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Brak serwów.

radomtrack37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec zaczne tak..., dzisiaj wrocilem na weekend na chate z akademika, w ktorym wr smiga ino ino ;P, a tutaj odpalam kompa i chce scisnac ludzi na tym warrocku, a tu... brak serwow. Zauważyłem również że jak wchodze na g1 to na przegladarce mam amerykanskie reklamy jakbym mial proxy nie polskie, za to juz na playspanie mam polskie reklamy (zagadka). Prosiłbym o jakąś pomoc jesli ktos cos wie

Opublikowano

Pewnie masz jakieś problemy z internetem, też tak miałem na starym internecie czasem. I musiałem resetować internet i włączać od początku kompa i działało. Spróbuj może pomoże.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

Całkiem możliwe iż błąd ten jest spowodowana brakiem twojego adresu IP w bazie regionów K2.

Każdy region ma dostęp do określonych serwerów od czasu ostatnich zmian i usunięcia serwera Poland.

A skąd je pobiera? A stąd:

To jest ukryta treść, proszę

Upewnij się więc czy napewno jest tam twój adres. Możliwe, że schrzaniono coś przy aktualizacji i twój wyleciał.

Wchodzisz więc na stronę powyżej i wpisujesz swój adres IP.

Jeśli nie masz pojęcia jaki on jest to:

Start >> Uruchom >> cmd >> ipconfig /all

Jeśli będzie to problem leży gdzie indziej ale jeśli nie to trzeba po prostu napisać do maxmind'a i poprosić o aktualizację.

To jest ukryta treść, proszę

W treści podaj swój kraj, miasto, kod pocztowy i inf. o adresie IP.

Licz się jednak z dość długim oczekiwaniem bo dla jednego adresu IP nie zrobią aktualizacji.

Musi zebrać się ich więcej.

by razor130

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

no wiec... napisze wam ze po resecie router'a widzialem normalnie servy i moglem grac (to bylo wczoraj), na g1 tez widzialem polskie reklamy. Dzisiaj wlasnie sie przebudzilem po sobocie, chce sobie zagrac jeszcze cos w domu a tu lipa znowu nie widze serwerów ;/;/;/, na g1 tez amerykanskie reklamy ch....j mnie trafi, na szczescie na wieczor spadam juz na akademiki, ale i tak nie widzi mi sie restartowac za kazdym razem router'a jak wroce do domu. Poprosze o jakies podpowiedzi;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...