Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkręcanie Procesora....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam mały problem , chce podkrecic procesor,

mam do wyboru podkrecanie w biosie lub easy tune !

Po czym jest wieksza róznica?

Chodzi mi o to zeby szybciej chodzic i zabijac .

Z gory dziekuje , za dobra odp limit plusow!!!

OkeanoS

Opublikowano

Polecam w easy tune :D Fajny efekt jest jak się w trakcie gry podkręca,..... xD xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Podkręcanie procesora daje niesamowity efekt, ale dostaniesz za to bana zaraz po użyciu, jeżeli komuś się udało, to ma szczęście.Jeżeli masz dobre konto, to nie używaj tego.

Opublikowano

@2UP Co ty gadasz ??? Za głupoty ?? To jest moim zdaniem ciężej wykryć niż np. hack na speed hacka więc nie gadaj takich rzeczy że bana dostanie <_< <_< <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Właśnie.Bo jak masz jakiegos złomka albo zasilacz na styk+chujnia firma to nawet nie myśl o kręceniu.Tak wgl to nie powinno sie podkrecac przez programy

Opublikowano

otoz mam 4 gb ram ddr3 karta asus 1 g procesor 4 rdzeniowy 3.31 mghz

plyta glowna z gigabyte ale nie znam modelu

OkeanoS

Opublikowano

Najpierw podaj model i marke zasilacza, bo jak masz no-name to po takiej zabawie moze pasc ktorys z elementow. Jak nie znasz sie na podkrecaniu to lepiej uzywac program easytune, bo on sam podkreca z odpowiednim stosunkiem komponenty komputera. W biosie jest wiele ustawien ktorych nie bedziesz wiedzial jak uzyc i w jaki sposob podkrecac zeby wykorzystac w 100% potencjal plyty i procesora.

Opublikowano

otworz obudowe i przeczytaj na plycie glownej. Bedzie duzy napis GIGABYTE i pod spodem model lub sciagnij everesta ew. menedzer urzadzen

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
otoz mam 4 gb ram ddr3 karta asus 1 g procesor 4 rdzeniowy 3.31 mghz

Twój opis jest tak dokładny, że ja pierdole.Dokładnie.Firma, model i DOKŁADNIE zasilacz bo to bardzo ważne