Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [INFO] Paradise SRO

Koks(DGE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Szczerze się zgodze. Ale czego sie spodziewałeś po serverze do testu Buildów ? bo ja nie wiele

Wkurwia mnie takie pierdolenie glupot. Server jak server do huja raty x150 i juz ze do buildow? bo wbijesz 110 w kilka h no to kurwa na innych typu Dwsro Dsro bsro class i inne shity tez tylko testujesz budildy bo co za roznica? wbic w kilka godzin 110 czy w 1 dzien :]

Niechcesz testowania buildow to wypierdalaj na ISRo i bij dziesiatki tysiecy mobow aby wbic kilkanasie % ...

Edytowane przez Koks(DGE)
Opublikowano

Wkurwia mnie takie pierdolenie glupot. Server jak server do huja raty x150 i juz ze do buildow? bo wbijesz 110 w kilka h no to kurwa na innych typu Dwsro Dsro bsro class i inne shity tez tylko testujesz budildy bo co za roznica? wbic w kilka godzin 110 czy w 1 dzien :]

Niechcesz testowania buildow to wypierdalaj na ISRo i bij dziesiatki tysiecy mobow aby wbic kilkanasie % ...

Wypierdalaj zachowaj dla swoich kolegów, ja do nich nie należe więc wara szczeniaku. Po drugie naucz sie pisać, bo błędów napierdoliłeś tyle co GM na Paradise. skoro raty są kosmiczne i dobijesz szybko 110 to co to za przyjemność? po to są privy z low expem by sie tym nacieszyć, a nie zapierdalać jak głupi by cieszyć ryja że wbiłeś swój pierwszy 110 lvl... Tak samo mogę Ci powiedzieć, że dla mnie taki server gdzie masz raty wysokie to server do buildów. A to że Tobie sie moja wypowiedź nie podoba, to nie musisz odrazu "kurwić" na prawo i lewo, pochamuj się i wypij meliske ;].

Opublikowano
Wypierdalaj zachowaj dla swoich kolegów, ja do nich nie należe więc wara szczeniaku. Po drugie naucz sie pisać, bo błędów napierdoliłeś tyle co GM na Paradise. skoro raty są kosmiczne i dobijesz szybko 110 to co to za przyjemność? po to są privy z low expem by sie tym nacieszyć, a nie zapierdalać jak głupi by cieszyć ryja że wbiłeś swój pierwszy 110 lvl... Tak samo mogę Ci powiedzieć, że dla mnie taki server gdzie masz raty wysokie to server do buildów. A to że Tobie sie moja wypowiedź nie podoba, to nie musisz odrazu "kurwić" na prawo i lewo, pochamuj się i wypij meliske ;].

Szczeniaku to sobie mow do kumpli i razem z nimi szczekaj tak jak tutaj to robisz, to jest jebane mpc forum a nie poprawnej polszczyzny wiec double fail z twojej strony, jak niemasz przyjemnosci bo dobijesz 110 to po huj wogole wchodzisz na ten temat i sie tu udzielasz?? bo skoro tu grasz i nie czerpiesz przyjemnosci jak to to mowisz to laskawie powtorze wypierdalaj na Inny serw, cieszyc sie 110 lvlem jak glupi to polaczkow styl nie moj i bede mowil co bede chcial, tylko sie nie burkaj bo az sie pisac odechciewa

Opublikowano
Żałosny jesteś, piszesz po Polsku, więc używaj poprawnej polszczyzny, chyba że jesteś taki tępy i nie chodziłeś do szkoły . Po drugie powtarzać się nie będę "wypierdalaj" szczeniaku mów do kumpli o ile ich masz . Zagrałem tutaj bo chciałem zobaczyć jak server będzie wyglądał, każdy ma do tego prawo i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. btw. Polaczkiem jesteś Ty, bo sie rzucasz na prawo i lewo jak żelbetonowy klocek. szkoda mi na Ciebie więcej słów. Żyj w swojej zasranej Narnii dalej gdzie uwarzasz się za koksa ;] Mi szkoda więcej słów na Ciebie

W dupie byles i glowno widziales, Nie bede ci nic udowadniac bo huj mnie twoje zdanie, pisze jak pisze bo z Polski nie jestem i tacy jak ty madrzy w gebie przez neta maja czelnosc nazywac mnie polaczkiem. rzucam sie jak tak mi sie podoba czy tu czy gdzie indzies nie zmienisz tego wiec Stul pysk wkoncu i ic na inny serw ,, czerpac przyjemnosc " z zabijania tysiecy mobow a nie tu spamujesz

• Dodaj nową pozycję...