Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z rejestracją.Po wypełnieniu swoich danych pojawia mi się : 별명 중복체크를 하세요.. tłumaczenie: Prosimy o duplikat alians wyboru.

co mam wpisać? co wypełniłem źle? Od razu mówie że już MAM działający KSSN i że już pierwszą część rejestracji mam za sobą.

za rozwiązanie problemu dam 5 i plusa (chyba że ktoś woli -)

Edytowane przez DarkWolfx
Opublikowano

wiesz... pisząc ten temat miałem otwarty ten właśnie poradnik bo starałem się dowiedzieć co właściwie mam źle. możliwe że mam źle adres podany ale nie mam pojęcia jaki podać.

Opublikowano

Hmm...Sprawdź czy na pewno wszystko masz dobrze wpisane. Czy przy KSSN jest dobre imię ( chyba, że tego już nie ma ).

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Ja już wpisałem KSSN i wpisałem imię. Jestem na następnej stronie gdzie podaje się login,hasło,adres i tego typu rzeczy. nie mam pojęcia dlaczego nie chce mi stworzyć konta. sprawdzałem wiele razy ale nie wiem co mam źle (poza adresem, którego nie potrafię podać)

Opublikowano (edytowane)

prześle screena. może dzięki temu ktoś szybciej udzieli mi odpowiedzi.

(wiem że przy emailu niepotrzebnie dałem drugą @. problem tkwi gdzie indziej.)

nowyobrazmapabitowang.png

Edytowane przez DarkWolfx
Opublikowano

Ok już zrobiłem konto. Tylko w sumie szkoda że to trwało aż tak długo, że w końcu sam do tego goszedłem

@up pokombinuj coś z nazwą. to w sumie nie jest takie trudne. jak masz już login taki jaki chcesz to przyciśnij ten przycisk obok i napis w nawiasie [] . może to nic nie robi ale poprzednio nie próbowałem w ten sposób a z tym mi poszło

już wiem że w adres nie trzeba również nic wpisywać. gdybym od razu zauważył że koło nazw są gwiazdki to bym nic nie pisał tam ;)

Do Zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...