Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was ogromną prośbę. Jeżeli ktoś grał w Need For Speed World i już nie gra to bardzo bym prosił o oddanie konta. Oczywiście dam nawet 7-dniowy limit + lub - zależy kto co zbiera.Codziennie limit oraz 5*. Jeżeli są chętni to proszę pisać na PW. Oczywiście to nie ma byc konto z 1 czy tam 4 lv chciałbym przynajmniej 8lv i jakieś dobre auto albo jakieś konto z dobrym autem ale nie wypożyczonym tylko na stałe.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam mam do was ogromną prośbę. Jeżeli ktoś grał w Need For Speed World i już nie gra to bardzo bym prosił o oddanie konta. Oczywiście dam nawet 7-dniowy limit + lub - zależy kto co zbiera.Codziennie limit oraz 5*. Jeżeli są chętni to proszę pisać na PW. Oczywiście to nie ma byc konto z 1 czy tam 4 lv chciałbym przynajmniej 8lv i jakieś dobre auto albo jakieś konto z dobrym autem ale nie wypożyczonym tylko na stałe.

Pozdrawiam ;)

Se graj i trzaskaj lvl jak ci sie nie chce. Ja tam wole byc kowalem wlasnego losu w nfs i dlatego sam trzaskalem od poczatku az mam 32 lvl.

Opublikowano

ja mam dobre konto z 2 płatnymi samochodami ale nie dam za darmo... i raczej dobrego konta za freko nie znajdziesz za darmo bo +,- i 5* to sobie można samemu nabić aktywnością na forum

nowe acc strielock275!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...