Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Build dla Daggera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jaki jest najlepszy build dla ninjy dagger na PvP? (głównie chodzi mi o serwer PandoraMT2)

Za pomoc +/-

Wiem, że takie tematy napewno już były, ale wolę się upewnić ;/

37496916.png

Opublikowano

Staty:

Skoro to priv, to hp nie sa tak wazne bo se zbonujesz.

Polecam maxowac dex i sile (dex = zrecznosc)

bedziesz mial dosc duze uniki, lepsze skille (tak, na daggerze sila zwieksza skille a nie int...) (uniki dzialaja jak abs)

do tego dobry abs + przeszywki, bo na pandorze "bardzo duzo hp" sie nie da miec, (malo gralem na pandorze, wiec nie wiem jaka jest oplacalna bron - wg. mnie skrzydla z sr 40+, przeszywka 10 czy tam 15 nie wiem ile tam jest i ew. % na ludzi bylyby najlepsze). W eq sprobuj tez robic szanse na kryta, przydalo by sie eq z niebianskich.

Skille:

Jesli nie masz takiego duzego lvla, zeby all skille wbic na P, zrob tak:

Zasadzka, Krycie, Chmurka, Wirek, Szybki / 6 skill, Szybki / 6 skill.

dlaczego szybki i 6 skill na koncu? - Latwo przed nimi uciec, nie maja "powalajacych" dmg, czesto ludzie skarza sie na uzywanie 6 skilla.

Zasadzka + krycie - dlaczego? - jezeli posluchasz mojej rady ( ze skrzydlami ) to bedziesz mial bardzo niskie um, a skoro troche kryta bedzie, to zasadzka + 62% z krycia na P z krytem bedzie naprawde fajna.

Pozniej chmurka - 50% na trucie, ale i tak prawie zawsze wchodzi, nie dziala na nia abs na sztylki.

Wirek - skrzydla sa dosc szybkie, wiec combo z wirka da sie latwo zrobic, (nawet mentalowi z silnym G z 2x wejdzie) + szansa na kryta odrobinke pomoze, bo szybkie 2 kryty tez duzo wezma.

I na koncu na dobicie szybki / 6 skill :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...