Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] serwer off?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam następujący problem: mam pliki serwerowe 2010 i game od sherer'a. Wszystko jest zainstalowane i ładnie śmiga w vpc, navi i fillezilli ale kiedy uruchomie serwer i wlaczam clienta to wyskakuje blad łączenia v vpc jest "network is unreachable".

Wie ktoś co moze to powodować??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Sprawdź pong..

Gdyby miał "zostaniesz połączony z serwerem" byłaby to wina pongu Oo .

Sprawdź syserr w : auth, db, game + upnij najnowszy plik game =)

Opublikowano

Okey juz mam okazalo sie zle ip w root

@badar

Jak sprawdzic ten pong i go dodac bo mam "zostaniesz polaczony" caly czas ;(

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Okey juz mam okazalo sie zle ip w root

@badar

Jak sprawdzic ten pong i go dodac bo mam "zostaniesz polaczony" caly czas ;(

Wyszukaj w bince i gejmie frazy np "testtesttest", jeśli nie dasz rady -- pisz PW to Ci pomogę.

Opublikowano

Badar fakt ale odpowiadałem intuicyjnie a o tym że miałem racje może świadczyć drugi błąd :)

W tym wypadku miałeś rację, co do 2 błędu, o którym dowiedzieliśmy się po fakcie mej wypowiedzi =).

Lecz co do 1 ja miałem racje jak widać ; p