Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem związany z czułością myszy.. problem jest taki - Gdy zmniejsze lub zwiększe czułość myszy (w grze) to nic się nie zmienia a jest ona bardzo dużo, przeszkadza mi to bardzo w grze, gdyż jestem przyzwyczajony do niskiej czułości.. czy wie ktoś może z jakiego powodu tak mam ?

Mam jeszcze jeden problem i myśle że może mieć coś wspólnego z pierwszym problemem.. otóż przedwczoraj podłączyłem sobię zamiast monitora, telewizorek LCD 32 cale (panorama) na początku miałem problemy z ustawieniem rozdzielczości gdyż po włączeniu cs'a, telewizor się wyłączał i pokazywał się na środku ekranu komunikat typu "Brak sygnału" ale rozwiązałem ten problem, za pomocą komendy (znalazłem gdzieś w necie poradnik) przechodząc do rzeczy, grałem dzisiaj 2 godziny i miałem wrażenie jakby coś było nie tak.. do czasu aż kupiłem awp i gdy strzelałem komuś w głowe to nie trafiałem o,O. W następnej mapie kupiłem ak i gdy strzeliłem komuś w klate to dostawał banie.. bardzo dziwne.

Potrafi mi ktoś pomóc ? jeżeli tak to bardzo proszę ;] z góry dzięki.

Edytowane przez PeKaWu
Opublikowano (edytowane)

Co do czułości to config tylko do odczytu?

Dzięki, jutro Ci dam + bo dzisiaj wykorzystałem limit ;]

Edytowane przez PeKaWu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...