Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Run_time Error Help

PaciPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak właczma silka przez loadera loguje sie na konto wybieram postac daje start i bach wchodze do gry postac bardzi fajnie smiga patrze na IBOT-a a tam error :

IBot

Run-time error "13" :

Type mismatch

Co zrobić z tym jeszcze dzis z rana wszystko elegancko szło, ściągłem nawet nową wersje Ibot-a i dalej to samo O_o plz odp. fast bo chce jechać dalej .

Opublikowano

Zainstaluj OCX files i wrzuć do folderu z Silkiem i obowiązkowo zainstaluj NET.Framework'a . Wszystko jest w tucie ;)

@DOWN: Jak nie masz mapek to też wrzuć do folderu z Ibotem .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Zaraz dam odpowieć czy to zadziała .

Wiem czytałem tuta i all zainstalowałem bot chodził ale dzisaj z rana taki błąd mi wyskoczył

Opublikowano

Dalej mam to samo nie wiem co już robić. Aha i jeszcze 1 czy folder IboT skopiowac do folderu z silkiem ??

Mam wszystkie mapy .

Opublikowano

Tak jeszcze jak bym widział gdzie to jest :P

Dodam tylko jeszcze ze na innej postaci bot działa a na starej ktorej mi to wyskoczyło cały czas teraz jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
ja mam to samo tylko Run-Time error "6"

Też mam to samo -.- i nie wiem co z tym zrobić

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Mam ten sam problem, pierwszy raz uzylem tego bota, wiec nie mam jeszcze chyba config postaci, mam zainstalowane sp2, sp3, net framework 3.5, ocx files oraz wszystkie mapy, nie wiem w czym tkwi problem, mam najnowsza wersje iBota z ich oficjalnej strony

Opublikowano

mi wyskakuje Run time error 6 overflow i też nie wiem ocb...

Wszystko poinstalowane system Vista

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

mi sie pokazuje na 1 postaci z najwyższym lvl run time error 5 na inny postaciach wszystko ok.

Poza tym bot ma problemy takie jak ze przestaje bic i stoi, pozostaje restart, czyli znów 5h loagowania...

Sro king ma buga :/ i nie ma client lessa wiec też nie mogę bocić,

Sbot nie ma jeszcze crack, nie mogę kupić bo sprzedaż zamknięta....

Same problemy, wiem że błąd sro kinga jest nie do naprawy chociaż otwieram przez start game, nie moje miac SBOTa bo nie ma cracka i zamkiete kupno dla nowych użytkowników, jedyna moja teska ratunku to iBOT jak ten problem naprawić!!!???

Opublikowano
mi sie pokazuje na 1 postaci z najwyższym lvl run time error 5 na inny postaciach wszystko ok.

Poza tym bot ma problemy takie jak ze przestaje bic i stoi, pozostaje restart, czyli znów 5h loagowania...

Sro king ma buga :/ i nie ma client lessa wiec też nie mogę bocić,

Sbot nie ma jeszcze crack, nie mogę kupić bo sprzedaż zamknięta....

Same problemy, wiem że błąd sro kinga jest nie do naprawy chociaż otwieram przez start game, nie moje miac SBOTa bo nie ma cracka i zamkiete kupno dla nowych użytkowników, jedyna moja teska ratunku to iBOT jak ten problem naprawić!!!???

Zostaje Ci handgrinding ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...