Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam pytank na ile bys cie wycenili konto 150 mw cale eq razem z kaskiem z sklepu rappelz ,

duzo rzeczy z item shop wrozki chrzestne ,ss ,napoje wzrostu ,ciastka,

Strój ozdobny pustelnika ...

pety BP 99+10 wzm 3 /Jastrząb 112+22

++ za normalne odpowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz pety na pasek, jakie itemy, karty, OBowales postac czy nie, jestes kolejnym "dzieckiem rinkie i gerdy" czy mi sie wydaje??

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

no nieczaje co maja pety do lvl'a ja jestem 146 oz i mam tylko cerber'a 145 i kente 120, a sam do okolo 140 lvl biegalem z 2x hawkami stw. 0 ... to co tez jestem dzieckiem rinke bo do 140+ niemoglem zlapac sam jakiegos lepszego pet'a?? jak ktos lapie sam to tak jest ( szczegolnie mw )

Opublikowano

thx Gorbi Tyle co ja wydalem w rapka ty napewno nigdy nie wydasz i sellalem pety bo nie byly mi potrzebne a teraz nie gram bo rappelz .pl jest do ....

i dlatego teraz gram ale w fr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

thx Gorbi Tyle co ja wydalem w rapka ty napewno nigdy nie wydasz i sellalem pety bo nie byly mi potrzebne a teraz nie gram bo rappelz .pl jest do ....

i dlatego teraz gram ale w fr

Nie wydam, bo potrafie bez gpotsow cos osiagnac to jest raz, a po drugie skoro sprzedales te swoje pety to spoko :)

Gorbi - nie chodzi mi o rodzaj petow i dobrze o tym wiesz, chodzi mi o ich lvl, bo sam mam BP stw3, tylko ze evo3 i jest dla mnie lepsza niz aniol.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Robicie z igły widły. - . -

Jakie kto ma zwierzaki to jego problem jeden na r7 biega z żółwianem stw 5 a inny z wd stw. 1/2 albo coś tego typu.

Tak wg. na co Ci dobry zwierz.? Bez niego tez się da żyć.

Za to konto hmm możne 30-50 pln byś wyciągnął bynajmniej rok temu. ^^

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...