Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, pisze bota do Gry przeglądarkowej i jak na razie wszystko idzie dobrze ale mam jeden problem jak powtarzać funkcje? dam czesc kodu i napisze o co mi chodzi.

To jest ukryta treść, proszę

i chodzi mi o to aby po wykonaniu tego czekało 1 min i znowu to samo i tak w kółko.

a i jeszcze 1 pyt. robię bota na zasadzie AutoClicker i chciałem zapytać jak zrobić to bez używania myszy tzn bot sam wchodzi w coś bez używania myszki.

^^

Opublikowano (edytowane)

Dokładniej

Edytowane przez hakr.

Opublikowano

kurwa czy nikt nie może mi pomóc? szukałem idioci i gówno znalazłem. a ty hakr. myślisz ze to śmieszne? trochę już jestem na tym forum ale nigdy się nie spotkałem z takimi jak wy. Pewnie i tak mi nikt nie pomoże wiec dziękuje i dowidzenia zamknijcie temat.

^^

Opublikowano

Ja bym ci podziękował, gdybyś wyszedł stąd raz na zawsze. Pomogliśmy ci, a ty tego nie doceniasz i jeszcze nas obrażasz. Nikt cie tu nie chce

@up, nie prościej

for $i = 1 to 50 ?

Opublikowano
kurwa czy nikt nie może mi pomóc? szukałem idioci i gówno znalazłem. a ty hakr. myślisz ze to śmieszne? trochę już jestem na tym forum ale nigdy się nie spotkałem z takimi jak wy. Pewnie i tak mi nikt nie pomoże wiec dziękuje i dowidzenia zamknijcie temat.

Człowieku,podałem Ci zwykły przykład więc czego się czepiasz?

Co myślisz że Ci jeszcze na gg będę pisał o co chodzi? Masz prosty,wyraźny

poradnik jeszcze w przypiętych.I trochę kultury osobistej.

No ale masz,ale jeżeli angielskiego się nie rozumie na podstawowym poziome no to ..

• Dodaj nową pozycję...