Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam taki mały problem ... No więc jak zostawiam bota na noc to nie minie 10-15 minut i dostaje dc ;// w normalny dzień jak zostawie wszystko działa normalnie. Może ktoś wie o co chodzi ? Jakiś program żeby dc nie było czy cos ? Z góry dzięki za pomoc ! :)

podaj nazwe bota

//ZiomQ

Opublikowano

A może akurat w nocy masz restart neta ? Ja zawsze dostaje DC o 5:32 nad ranem, bo mam restart :)

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
A może akurat w nocy masz restart neta ? Ja zawsze dostaje DC o 5:32 nad ranem, bo mam restart :)

To odpada bo już pare razy na noc zostawiałem bota i latał bez problemu a teraz nic .... :/

Opublikowano

Mam SROKing i co jakiś czas w nocy mam DC np dziś nie miałem o.O

okimugin a widziałeś mojego poprzedniego posta ? Mówiłem,że to nie wina dostawcy neta bo pare razy zostawiałem na noc i wszystko śmigało na lajcie i nagle dupa DC i tyle ... Czytaj zanim coś napiszesz ;/

Opublikowano

Hmmm jak używałem agbota to też miałem dc w nocy, a ze srokingiem ... hmm odkąd używam go to dc wogóle się nie pojawiło ;P

Ale powiem tak... wina musi leżeć po stronie internetu, a nie silka. Jeśli masz karte sieciową USB to możęsz miec takie problemy, jeśli lączysz się kablem do modemu to nie powinno ;/