Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sadzicie o My Little Pony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, co myslicie o my little pony? temat zostal stworzony dla dyskusji o tej bajce.

Aby wziasc udzial w dyskusji trzeba

*Obejrzec chociarz jeden odcinek

*Jesli nie ogladales to nic nie pisz bo na 70% jest to nieprawda.

Ja obejrzalem pierwszy raz na streamie JJaya , obejrzalem 4 odcinki . Zaciekawilo mnie to bardzo , obejrzalem az 28 odcinow.

Jak dla mnie nie jest to bajka dla dzieci ,ale kazdy moze ja oglogac. Polecam!!

Opublikowano

Mogę zrozumieć to że na forum są tacy młodzi ludzie i to coś oglądają ale bez przesady ..

Nawet DuDuL to ogląda :P, takie sobie widziałem tylko pare chwil ze streama jjaya, nawet nawet, o dziwo :O

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

To jest bajka dla dzieci. Nie wiem czym ludzie się tak rajcują. To jest zabawne, interesujące czy coś?

@UP

To jest jakiś autorytet? Nigdy o nim nie słyszałem :|

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdole

22820761zp1.png

JJJ, Dudl i CTSG zrobili live streama żeby się pośmiać i mieć beke i nagle wszyscy zaczynają to oglądać. Ja osobiście nic do nich nie mam i przyznaje oglądam ich filmy, live itd. ale bez przesady o.O co niektórzy robią z tego pewien rodzaj "kultu" bądź "sektę". Tyle ode mnie pozdrawiam. ;)

Edytowane przez endziu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopuje temat bo duza czesc MPC nie rozumie tego fenomenu. Sama bajka jest bardzo dobrze wykonana z punktu technicznego (chociaz 90% ludzi tego nie potrafi zobaczyc). Po drugie jest po prostu fajna, miło się to ogląda i naprawdę wciąga ze względu na radosną atmosferę serialu. Po trzecie owszem jest dla dzieci, ale czy to oznacza że nikt komu to się podoba nie może tego oglądać?

I ostatni argument : Dowiedzcie się czegoś o grupie społecznej o nazwie :"Bronies" w życiu nie widziałem tak zwartej i twórczej grupy naprawdę pozytywnie nastawionych i nie przejmujących się tym co inni o nich mówią.

PS: Pomysł był Dudul-a na maraton na konwencie nejiro 3 (on jest brony :D) i "zaraził" tym JJJ, któremu tak to się spodobało że postanowił zrobić taki a nie inny stream. Właśnie tam próbowano wciągnąć CTSG ale sie nie dał skurczybyk :D. I to nie było tylko dla beki "pod publikę" oni to po prostu lubią i nie będą się z tym kryć przed 12-letnimi hejterami...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Banda dzieci które obejrzały maraton Jjayjokera.

A My Little Pony mnie nie interesuje.

Dokładnie mam takie samo zdanie .

Opublikowano

Gdyby nie ten temat to nawet bym nie wiedział, że taka bajka istnieje. To znaczy wiedziałem, że jakieś kuce są modne, ale nie myślałem, że jest o nich bajka.

No to jako to jest takie niby zajebiste to postanowiłem obejrzeć. Odpaliłem jakiś odcinek. Zobaczyłem intro po, którym chciałem to wyłączyć, ale pomyślałem, że nie ocenia się książki po okładce (Happy Tree Friends) . Obejrzałem 5min i wyłączyłem. Dlaczego? BO JEST TAK CHOLERNIE NUDNE!

Zdaje mi się, że fenomen tej bajki polega na tym, że (jak już ktoś napisał) oglądali to jakieś tam sławne kolesie i głupotą jest wmawianie sobie "Ta bajka jest zajebista bo ogląda ją JJJ" chociaż wcale się nam nie podoba. Chyba, że są ludzie, którym to naprawdę się podoba. Im współczuje. Chyba, że mają 5 lat ;). Tyle w temacie.

Do widzenia.

Natanek RLZ!

(W kolorze piekielnym)

Opublikowano

Dla mnie to jakieś gówno, które promowali osoby wpływowe na 12-15 latków. Teraz jest wielka podnieta.

Tyle ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...